Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 05

Susipažinkite: Rhiannon Taylor – moteris, sukūrusi verslą, už kurį jai moka prabangiausi viešbučiai

Daugelis mūsų sunkiai bedirbdami planuojame ir taupomės savo svajonių atostogoms. Svarstome, į kokią šalį nuvyksime, ką ten pamatysime ir kokiais malonumais galėsime pasimėgauti.
Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius
Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

O štai Australijoje gyvenančios Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis ir skamba tarsi nuolatinės atostogos. Ši 29-erių fotografė keliauja po geriausius pasaulio viešbučius ir vėliau rašo apie juos apžvalgas.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./
Rhiannon Taylor pragyvenimo
šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius

Savo tinklalapį „In bed with“ (liet. „Lovoje su...“) ir verslą įkūrusi moteris keliauja po viešbučius ir vertina jų siūlomas apgyvendinimo sąlygas, baseinų kokybę bei aptarnaujančiojo personalo darbą, rašo „The Daily Mail“.

Savo veiklą nuo nuotraukų talpinimo „Instagram“ tinkle pradėjusi R. Taylor, sulaukusi 12 tūkst. sekėjų suprato, kad žmonėms išties įdomu bent virtualiai pasižvalgyti po prabangiausius pasaulio viešbučius, tad nusprendė įkurti savo verslą ir siūlyti elegantiškiausių viešbučių apžvalgas.

Taip pat skaitykite: 127 valandos nežinios: sukrečianti aistringo alpinisto Arono Ralstono patirtis

Apžveldama viešbučius moteris pamini net menkiausias detales – nuo to, kuriame viešbutyje galima pasimėgauti skaniausiais pyragais, iki to, kuriame – pačios geriausios ir patogiausios lovos. Savo apžvalgose fotografė įvertina ir viešbučio dizainą, tiekiamą maistą, atmosferą, komfortą, buvimo vietą ir, žinoma, kainą.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Rhiannon Taylor pragyvenimo šaltinis – kelionės po geriausius pasaulio viešbučius

O ir apkeliavusi R. Taylor jau yra išties nemažai, moteris jau spėjo pabuvoti įvairiuose Indonezijos, JAV ir Meksikoje įsikūrusiuose viešbučiuose.

Tiesa, šios kelionės fotografei visiškai nieko nekainuoja – viešbučiai patys kviečiasi ją pasisvečiuoti ir dar sumoka už profesionalias jos darytas apartamentų nuotraukas.

Taip pat skaitykite: Pasaulio stebuklai: Lamanšo tunelis, Aukso Vartų tiltas ir rojus Jungtiniuose Arabų Emyratuose

„Septynerius metus buvau kelionių fotografė, tad esu dirbusi daugelyje pasaulio vietų. Tik prieš metus nusprendžiau savo patirtį ir nuotraukas talpinti į internetą, ir tai išties atsipirko. Nors suprantu, kad mano tinklalapio pavadinimas gan dviprasmiškas, jo turinys išties yra unikalus.

Pradėti savo verslą nebuvo sunku, savo kelionių metu jau buvau užmezgusi daug naudingų ryšių su viešbučių vadovybėmis ir įvairiomis reklamos agentūromis, tad beliko tik pasidomėti, ar jie norėtų, kad aš parašyčiau šių viešbučių apžvalgas. Keletas viešbučių susidomėjo šiuo pasiūlymu, ir taip pradėjau savo verslą“, – pasakoja R. Taylor.

Šiais metais fotografė ruošiasi aplankyti viešbučius Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Azijoje ir Indijoje, kuriuose siūlomas komfortškas apgyvendinimas laukinės gamtos apsuptyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius