-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 06 28

Tobulėkime kartu. Mineralų savybės ir poveikis laimingesniam gyvenimui (I dalis)

Įėjęs į mineralų parduotuvę dažnas pasimeta dėl pasirinkimo gausos: gražios spalvos, įvairios formos, skirtingi poveikiai ir nerimas, jog išsirinksite sau netinkantį. Tam, kad mineralai nekenktų, o padėtų, svarbu ne tik prieš tai išsiaiškinti faktus apie energetines jų savybes, bet ir konkrečiai suvokti, ko norite pasiekti, padedami tam tikro mineralo.
Apyrankė.
Apyrankė. / Fotolia nuotr.

Kiekvienas kažko trokšta ir kažko siekia. Kažkam trūksta sėkmingos savirealizacijos darbe, energijos veikti, aplinkinių dėmesio, meilės, pinigų ar gebėjimo greitai mokytis. Dar kažkas siekia vidinės ramybės, sąmoningumo, susikaupimo ar drąsos pakeisti gyvenimo būdą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Astrologė Lana Kutkytė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Astrologė Lana Kutkytė

Tomis savybėmis, kurių mums trūksta, su mumis gali pasidalinti tinkamai parinkti mineralai.

Visgi reikėtų turėti omenyje, jog jie gali ne tik padėti, bet ir sukelti nemalonią savijautą ir įnešti nemažai žalos. Tikrai ne dėl to, kad vieni mineralai yra geri, o kiti blogi.

Paprasčiausiai rinktis juos reikėtų kruopščiai, įsiklausant į specialisto patarimus arba į save, ypač tai svarbu dirbant su mineralais, kurių poveikis aštresnis.

Rožinis kvarcas

Fotolia nuotr./Rozinis kvarcas.
Fotolia nuotr./Rozinis kvarcas.

Švelnios energijos akmuo, kuris paprastai tinka daugeliui. Teikia ramaus pasitikėjimo savimi, kūrybingumo, charakterio švelnumo. Tai meilės akmuo, kuris pirmiausia skatina meilę sau. Juk ne veltui sakoma, kad kol nepamilsi savęs, tol negalėsi iš tikro pamilti kito žmogaus, lengvai ir be jokių dramų užmegzti bei išlaikyti harmoningą meilės ryšį.

Jį patartina nešioti tiems, kurie yra nepatenkinti savimi, bijo mylėti, atskleisti savo jausmus, nemato grožio savyje, kompleksuoja dėl išvaizdos.

Būtent šią pamoką savyje neša rožinis kvarcas, tad jį patartina nešioti tiems, kurie yra nepatenkinti savimi, bijo mylėti, atskleisti savo jausmus, nemato grožio savyje, kompleksuoja dėl išvaizdos ir mano, kad nėra verti ištikimos meilės. Ypač tinka moterims, kurioms trūksta minkštumo, moteriškumo, švelnumo charakteryje bei pernelyg grubiems, stačiokiškiems vyrams. Vis dėlto vyrams nereikėtų jo nešioti pernelyg ilgai, kadangi taip jis gali tapti pernelyg moteriškas ir jautrus.

Šis akmuo puikiai mažina stresą ir nemigą, todėl prieš miegą patartina palaikyti rankoje 15–20min. Ir pasidėti netoli lovos. Taip pat teigiamai veikia kraujotaką bei širdies veiklą.

Rodochrozitas

Fotolia nuotr./Rodochrozitas.
Fotolia nuotr./Rodochrozitas.

Šis akmuo panašus į rožę – ji be galo graži, tačiau su aštriais spygliais. Dar kitaip rodochrozitas yra vadinamas „inkų rože“.

Sugrąžins praeityje patirtas skriaudas, emocines traumas, kurios vis dar trukdo dabartiniuose ryšiuose su žmonėmis. 

Jei pažvelgus į jį jaučiate antipatiją, tuomet bijote pažvelgti į skausmą, kurį laikote savyje. Būtent tą šis akmuo ir suteikia – iškelia į paviršių giliai užslėptą skausmą, tam, kad jis pagaliau būtų išgydytas ir transformuotas į suvokimą. Jis sugrąžins praeityje patirtas skriaudas, emocines traumas, kurios vis dar trukdo dabartiniuose ryšiuose su žmonėmis.

Patartina nešioti esant skaudiems gyvenimo periodams. Rekomenduojamas sergančioms onkologinėmis ligomis, taip pat sunkiai pastojančioms, frigidiškoms moterims bei sutrikus kepenų veiklai.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Kaip prižiūrėti natūralius mineralus bei papuošalus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius