-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 09 17

Vilniuje duris atvers pats didžiausias „Gym+“ sporto klubas su dar vienu pliusu – pirtimis

Visame pasaulyje akivaizdi tendencija, jog sportas tampa neatsiejama sveiko ir aktyvaus šiuolaikinio žmogaus gyvenimo dalimi. „Gym+“ sporto klubų tinklo įkūrėjai puoselėja šią idėją jau nuo pat pirmojo sporto klubo atidarymo. Pagrindinė „Gym+“ sporto klubo vizija yra tai, kad nuolat spartėjant gyvenimo tempui sportas turi būti ne tik profesionalus, bet tapti kiekvienam prieinamas ir patogus tiek pagal vietą, tiek ir pagal abonemento kainą.
Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas
Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas / Partnerio nuotr.

Galima teigti, jog „Gym+“ šiuo metu yra greičiausiai augantis ir vienas iš populiariausių sporto klubų Lietuvoje. Anot sporto klubo atstovų, toks spartus lankytojų skaičiaus augimas tiesiog įpareigoja gerinti klientų aptarnavimo kokybę ir investuoti į naują ir profesionalų sporto klubo įrangą bei modernų interjerą. Juk esant išskirtinėms sąlygoms ir klubui veikiant net 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, atsispirti galimybei pasportuoti – itin sunku. Juolab kad apsilankymų skaičius nėra ribojimas ir užsukti į sporto klubą galite net keletą kartų per parą!

Partnerio nuotr./Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas
Partnerio nuotr./Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas

„Gym+“ sporto klubo lankytojų rugsėjo 30 d. laukia dar viena didelė staigmena – Ukmergės g. 256, Vilniuje, duris atvers naujas pats didžiausias sporto klubas, pasižymintis papildomai įrengtu pirčių kompleksu! Klientų laukianti pirčių zona – pagrindinis naujo sporto klubo išskirtinumas, be to, kaip ir kiekviename Gym+ sporto klube klientų lauks aukščiausius kokybės standartus atitinkanti „Technogym“ sporto įranga, erdvios grupinių ir funkcinių treniruočių zonos, šiuolaikiškas interjeras, profesionali trenerių pagalba. Po sunkios treniruotės pirtyje ne tik išlaisvinsite mintis, bet atpalaiduosite viso kūno raumenis ir padėsite jiems lengviau atsistatyti po patirto fizinio krūvio.

Partnerio nuotr./Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas
Partnerio nuotr./Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas

„Gym+“ atstovai vis dar džiaugiasi sėkmingai rugpjūčio pabaigoje duris atvėrusiu klubu „G9“ prekybos centre. Jame itin didelis dėmesys skirtas profesionalių treniruoklių atrankai, kurie gali būti naudojami tiek individualiai, tiek įtraukti į grupines treniruotes. Grupinės treniruotės G9 veikiančiame „Gym+“ klube, koncentruotos į greitu miesto ritmu judantį žmogų, tad jam siūlomos intensyvios 30 min. treniruotės, kurios tampa vis populiaresnės tarp šio klubo lankytojų. Šias džiugias nuotaikas ir naujas sporto tendencijas „Gym+“ komanda pasiruošusi pratęsti ir naujame klube Ukmergės g. 256, kurio atidarymo metu laukia įspūdingas zumbos vakarėlis!

Prisijunk prie nuolat augančios „Gym+“ šeimos – išankstinius sporto klubo abonementus galite įsigyti jau dabar (abonementų skaičius ribotas): http://gymplius.lt/ukmerges-g-specialus-pasiulymas/

VIDEO: Vilniuje duris atvers pats didžiausias Gym+ sporto klubas su dar vienu pliusu – pirtimis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius