Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 06

Žaislai vaikams: kokia dovana gali būti ne tik smagi, bet ir naudinga?

Artėjant Kalėdoms, tėvai susirūpina: ką dovanoti vaikui? Kompiuteriai, telefonai ar žaidimų konsolės yra puiku, tačiau neretai norima padovanoti ką nors, kas vaikui džiaugsmo suteiktų ne tik virtualiame, bet ir fiziniame pasaulyje. Tad „Topo centras“ siūlo padovanoti vaikui magišką galimybę tapti stilistu, kepyklėlės šefu, paleontologu, verslininku arba detektyvu!
Žaislai vaikams: kokia dovana gali būti ne tik smagi, bet ir naudinga?
Žaislai vaikams: kokia dovana gali būti ne tik smagi, bet ir naudinga? / Shutterstock nuotr.

Žaislinė virtuvė norintiems pasinerti į kulinarijos pasaulį

Jūsų vaikas nuolat nori jums padėti virtuvėje? „HASBRO Play-Doh Tortai“ žaidimas suteiks jūsų vaikui galimybę turėti nuosavą plastilino kepyklėlę, kurioje galės gaminti gražiausius tortus, keksus ir kitus kepinius. Įdėkite plastiliną į pridedamą torto formelę, įdėkite tortą į orkaitę, sulaukite įspėjamojo signalo ir tuomet pradėkite tortą dekoruoti! Svarbu tai, kad nors šis plastilinas neturėtų būti valgomas, jis nėra toksiškas, todėl tokiu žaislu naudotis bus saugu ir savo vaiką tortų kepyklėlėje galėsite palikti visiškai ramiai!

Suteikite galimybę savo vaikui pasidaryti manikiūrą

Tikras manikiūras vaikams tikriausiai būtų per anksti, tačiau nėra jokios paslapties, kad vaikai pamatę suaugusio žmogaus manikiūrą, dažnai užsimano ko nors panašaus. „GOGLAM“ žaislas „Manikiūro salonas“ yra puiki galimybė suteikti savo vaikams laisvę, kurios jie nori, bet be didelių išlaidų ir rizikos. Šis žaislas leis jūsų vaikui tapti tikru manikiūro specialistu: „GOGLAM“ manikiūro salono rinkinyje rasite specialų džiovintuvą nagams, net 5 skirtingus nagų dizainus, vaikams sukurtą ir saugų nagų laką. Visa tai leis nudažyti net 125 nagus ir jūsų vaikams džiaugtis unikalia išvaizda!

Vaikai mėgsta būti detektyvais

Turite labai smalsų vaiką? Jeigu jis užaugęs svajoja būti detektyvu, jam neabejotinai patiks vaikiška laboratorija iš „4M“ pavadinimu „Pirštų antspaudai“. Šis rinkinys suteiks jūsų vaikui galimybę išmokti rasti ir surinkti pirštų atspaudus nuo paviršių ir juos, panaudoti įvairiems žaidimams, kurie padės lavinti vaizduotę. Rinkinyje yra 10 specialių pirštų atspaudų kortelių, specialūs milteliai, atspaudų padas, šepetys ir dvidešimt lipdukų, naudojamų pirštų atspaudams rinkti. Tai yra vienas iš geriausių žaislų turintiems ypač aktyvius ir nuolat pasauliu besidominčius vaikus.

Dinozaurai – kiekvieno vaiko silpnybė

Jeigu pastebite, kad jūsų vaikas dievina filmus apie dinozaurus arba domisi tolima istorija, „4M“ kurtas kasinėjimų rinkinys tiks puikiai. Šitokia dovana leis jūsų vaikui tapti tikru paleontologu ir iškasti priešistoriniais laikais Žemėje karaliavusių gyvūnų skeletus! Iškastą dinozaurą, žinoma, reikės surinkti ir galima bus eksponuoti ant specialaus stovelio. Šitoks rinkinys yra ne tik pramoga, bet ir pamoka, galinti jūsų vaiką dar labiau sudominti istorija, archeologija ir kitais mokslais!

Stalo žaidimai yra klasika, kuri nesensta ir suartina

Nei vienas iš šių variantų nesudomina? Jeigu jūsų vaikas yra labai socialus ir mėgsta būti su šeima ir draugais, puikia dovana visada gali būti stalo žaidimai. „Monopolis“ yra absoliuti klasika ir šį stalo žaidimą yra žaidęs praktiškai kiekvienas. Jo privalumas yra tai, kad jį patinka žaisti ir vaikams, ir suaugusiems, o tokie žaidimai leidžia vaikams ar šeimos nariams bendrauti ir stiprinti santykius. Be to, toks žaidimas gali padėti išmokti paprasčiausių ekonomikos ir verslo taisyklių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius