-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 29

Zodiako ženklai: slapčiausios jų baimės

Ko labiausiai už viską bijo kiekvienas Zodiako ženklas? Kuo daugiau mes žinosime apie šias baimes ir jas maitinančias negatyvias mintis, tuo lengviau visas savo baimes apeisime ir tapsime įžymybėmis/milijardieriais/pranašais – viskuo, kuo mums buvo lemta būti.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bijo prarasti artimus žmones​

Vienintelis dalykas, kurio Avinas bijo labiau, nei pralaimėti kovą, procese prarasti draugą. Nors dažniausiai jie to nesuvokia iki pat galo, nes jie tikrai nemėgsta pralaimėti.

Avinai yra kariai. Jie eina į kovą ne tik todėl, kad nori laimėti, bet todėl, kad jie tokie yra. Jie mėgaujasi gera valios kova, o jei ginčas lengvai neužsimezga, jie pradeda kabinėtis prie mylimųjų, dažnai net patys to nesuvokdami.

Kai Avino veiksmai atsisuka prieš jį, Avino mylimieji keršyja ne ginčais ar pykčiais – jie tiesiog išnyksta; o Avinas niekada nepamirš savo klaidos. Tai priverčia Avinus pasinerti į nuolatinę „neteisingumo“ būseną. To jausmo Avinai nepakenčia.

Deja, tas neramumas sukelia Avinams norą dar pasikivirčyti – tiesiog tam, kad išlietų energiją. Tai užburtas ratas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bijo prarasti finansinį stabilumą

Jautis mėgsta komfortą. Jis mėgaujasi pačiais paprasčiausiais patogumais: geru maistu, gerais draugais, gražiu kilimu, židiniu, ir viskuo kitu, kas padeda sukurti jaukią atmosferą. Jaučiai turi būti apsupti patogumais.

O kad taip nutiktų, jiems, žinoma, svarbus finansinis stabilumas. Jautis saugo savo pinigus, o skolų kratosi lyg maro. Jei jie mato, kad jų banko sąskaita mažėja, pirmiausia Jaučiai susirūpina dėl to, kaip turės pasikeisti jų gyvenimo būdas.

Jie uždirba ne tam, kad uždirbtų – jie uždirba tam, kad išleistų. Niekas jų negąsdina taip, kaip nestabilumas – finansinis, ar kažkoks kitoks.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bijo priimti sprendimus

Dvyniai nuolatos keičia savo sprendimus, nuomones, pasirinkimus ir net pažadus patiems sau. Kokia to priežastis? Jiems nepatinka jų laikytis.

Būtent dėl šios savybės Dvyniai neretai moka labai vikriai manipuliuoti žmonėmis. Jie taip dažnai keis savo poziciją, kad jūs tiesiog pamiršite, ką jie jums sakė pačioje pradžioje.

Šį Zodiako ženklą simbolizuoja dvyniai – tai reiškia, kad jis turi dvi skirtingas savo asmenybės puses (vyrai Dvyniai turi jų daugiau nei dvi), kurios nuolatos konfliktuoja tarpusavyje. Tą akimirką, kai jie priima sprendimą, „kita“ jų pusė pradeda priekaištauti ir vardyti, ką jie galėtų veikti vietoje to, ką pasirinko.

Didžiausia Dvynių problema yra ta, kad jie žino, jog abi jų pusės turi šaunių idėjų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Bijo palikti namus

Vėžiai yra visiški agorafobai. Jiems patinka būti savo saugioje zonoje, vietoje, kur niekas negali jų nuskriausti. Ironiška, tačiau agorafobija, kuri apibrėžiama kaip „baimė būti įkalintam vietoje ar situacijoje, iš kurios sunku ištrūkti“, įkalina nuo jos kenčiančius žmones.

Galbūt Vėžiai jaučiasi saugesni savo pažįstamoje teritorijoje, tačiau dėl to kylanti izoliacija jiems kenkia. Jie turi išmokti skleisti šakas, daryti tai, kas juos gąsdina, keliauti į vietas, kurios tiek fiziškai, tiek emociškai jiems nepažįstamos.

Tokiu būdu jie galės suvokti, kad asmeninė laisvė labiau susijusi su vidinėmis, o ne išorinėmis aplinkybėmis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Bijo būti ignoruojami

Liūtai padaro viską, kad aplinkiniams tiesiog būtų neįmanoma jų ignoruoti – tai gali būti apranga, kūno kalba, ar saviraiška. Dažniausiai jie naudoja visus tris būdus, kad atkreiptų dėmesį į save.

Liūtai turi būti pastebėti. Liūtus turi matyti – taip jie pateisina savo poelgius. Tai yra jų mąstymo dalis – jei kažko, ką jie daro, nemato kiti, tas veiksmas turi visai kitokį poveikį.

Jei Liūto paklaustumėte: „O jei miške nuvirstų medis?“ jis drąsiai atsakytų: „Jei niekas to negirdėjo ir nematė – niekam nerūpi. Susimovė medis.“ Gerai bent tai, kad Liūtai daro viską, jog jiems nenutiktų taip, kaip tam vargšui medžiui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Bijo būti netobuli

Jei užėję pas Mergelę į svečius pradėtumėte laistyti vyną ant kilimo ir mėtyti panaudotas servetėles ant žemės Mergelė parašytų pareiškimą dėl užpuolimo.

Tačiau ne vien netvarka namuose Mergelėms gali sukelti neviltį. Tas pats galioja ir kalbant apie jų asmeninį gyvenimą ar jas supantį fizinį pasaulį.

Reikia labai mažai ir Mergelės pasiners į negatyvą, nes, taip jau yra, kad tai iš esmės yra negatyvūs žmonės, nors Mergelė visada tikins, kad tai tėra realizmas. Organizuotumas yra tik vienas iš būdų, kaip Mergelės valdo savo emocijas.

Mergelės sąmoningai bijo išorinių savo trūkumų, tačiau iš tiesų jos bijo savo vidinių trūkumų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bijo būti vieniši

Protingi, mylintys, aistringi – tai žmonės, gimę po Svarstyklių ženklu. Jie yra ypatingai puikūs partneriai, tad sunku ir įsivaizduoti, kad gyvenimą jie galėtų praleisti vieni.

Ypač sunku tai įsivaizuodi pačioms Svarstyklėms, tačiau jos tai daro. Nuolat. Nes niekas daugiau jų taip nebaugina.

Paprastai Svarstyklės yra arba monogamiškos arba nuolatos prislėgtos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Bijo prarasti savo individualumą

Skorpionai yra gilūs ir sudėtingi žmonės. Galbūt girdėjote, kad Žuvys yra jautriausias Zodiako ženklas, tačiau tik todėl, kad jos atvirai rodo savo emocijas. Skorpionai yra dar jautresni, jų jautrumas yra tiesiog paralyžiuojantis, bet šiam Zodiako ženklui itin sunkiai sekasi išreikšti savo jausmus.

Artimo žmogaus ir savo individualumo praradimas – tai du dalykai, kurių Skorpionas bijo labiausiai. Ir tai yra jų paradoksas. Skorpionai bijo, kad galiausiai žmonės juos paliks, arba kad santykiuose Skorpionai praras savo individualumą, todėl jie linkę traukti partnerius tam, kad galiausiai juos atstumtų, pasirinkdami neištikimybę arba atitolimą. Net jei su Skorpionu esate tik draugai, kas kelis mėnesius savęs tikrai klausinėsite „O ką aš padariau?“.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bijo savo laisvės suvaržymo

Šauliai iš prigimties yra tyrinėtojai. Jie mėgsta keliauti po pasaulį ieškodami savo asmeninių tiesų, jie tarsi laukiniai arkliai, sutverti klajoti.

Galbūt būtent šį ženklą valdančios planetos – Jupiterio – įtaka „apdovanoja“ kiekvieną Šaulį tam tikra klaustrofobijos forma – metaforiškai kalbant jie bijo uždarų patalpų – savo laisvės suvaržymo ir kasdienių atsakomybių, kurios verčia juos jaustis įkalintais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bijo nesėkmės

Ožiaragiai yra žmonės, mąstantys kaip verslininkai. Be darbo jie negali gyventi, o tai yra geriausia priklausomybės rūšis. Tačiau tamsioji jų gebėjimo lipti karjeros laiptais pusė yra giliai įsišaknijusi nesėkmės baimė. Tad dėl šios baimės jie viską daro lėtai ir stabiliai.

Vis tik Ožiaragių baimės dažnai motyvuoja juos pasiekti tą sėkmę ir ją jie pasiekia įdėję tam daug pastangų ir laiko.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bijo būti tokie „kaip visi“

Vandeniai visą gyvenimą vengs intelektinio sukaustymo. Šiuo atžvilgiu jie labai panašūs į Šaulius, tik jų klaustrofobija yra nukreipta į institucijas, tokias kaip korporatyvinis darbas, mokykla, ligoninė, ar santuoka.

Visas šias institucijas jie mato kaip intelektinio suvaržymo rūšį, ir negali pakęsti net menkiausios minties apie prisijungimą prie „grupinio mąstymo“. Negalima jų kaltinti, juk jie labai išradingi.

Leiskite Vandeniams patiems apsispręsti, arba palikite juos ramybėje. Greičiausiai nuo to jie bus tik laimingesni.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bijo prisiimti atsakomybę

Zodiako Piteriai Penai – Žuvys – gyvena fantazijų pasaulyje, kur jos tiesiog nenori užaugti. Jos negalėtų, net jei norėtų. Žuvys yra labai kontrastiškos asmenybės – per ilgus metus jos sukaupia daug išminties, tačiau kažkodėl niekada taip ir nesubręsta.

Žuvys yra apdovanotos nesibaigiančio kūrybingumo dovana, o su ja ir visišku negebėjimu tvarkytis kasdieniame gyvenime, nes Žuvys nepaprastai bijo prisiimti atsakomybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius