Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 14

Zoologijos sodas siūlo Valentino dieną praleisti aiškinantis gyvūnų meilės paslaptis

Valentino diena jau šiandien, o Jūs vis dar nežinote kaip nustebinti savo mylimuosius ir kokią staigmeną parengti romantiškam vakarui? Nenusiminkite, „Zoopark“, zoologijos sodas, įsikūręs Ogmios mieste, Valentino dienos vakarą kviečia praleisti neįprastai – smalsuolių katininių lemūrų, išdykusių surikatų, spalvotųjų papūgų loriketų bei daugelio kitų įstabių gyvūnų kompanijoje.
Surikatos
Surikatos / Partnerio nuotr.

Pažvelkite į meilę gyvūno akimis

Ar žinote, jog ne visose rūšyse dominuoja vyrai? O ar teko girdėti, jog katinių lemūrų patelės savo partnerį vilioja žvelgdama į jį per petį, o jei žvilgsnis nepadeda pasitelkia kitą būdą – pakelia uodegą? Jei nežinojote, bet susidomėjote – šiuos ir dar gausybę faktų apie gyvūnų meilę bei poravimosi ypatumus Valentino dienos renginiui yra paruošusi „Zoopark“ komanda.

Vasario 14 d. nuo 17 val. Vilniaus Ogmios mieste esančiame „Zoopark“ vyks meilės dienai skirta šventė „Prisipažink, kad myli“, kurios metu kiekvienas apsilankęs zoologijos sode papuls į tikrą meilės sūkurį. Lankytojai galės paragauti tikro meilės eliksyro, išrinkti mylimiausią gyvūną, išbandyti laimę specialioje renginio loterijoje, o pačiame dėmesio centre atsidurs prižiūrėtojų ir edukatorių pasakojamos pikantiškos istorijos apie įdomiausius čia esančių gyvūnų poravimosi ritualus, meilės išraišką bei patinų ir patelių valdžios dalybas.

Galimybė atkeršyti savo buvusiems

Tačiau visu tuo Valentino dienos pramogos nesibaigia. Paėmę pavyzdį iš El Paso zoologijos sodo JAV Teksaso valstijoje, „Zoopark“ vilniečiams siūlo dar negirdėtą pramogą – atkeršyti savo buvusiems romantiniams partneriams šių vardu pavadinant juodvabalio lervą, kurią džiaugsmingai suvalgys surikatos. Renginio organizatoriai kiekvienam, nusprendusiam sudalyvauti šioje akcijoje, garantuoja visišką anonimiškumą, o norimus vardus kviečia kuo greičiau atsiųsti „Facebook“ žinute, kadangi sąrašas itin sparčiai pildosi.

Tiesa, kol kas neaišku, ar vardais pažymėtą surikatų Valentino dienos vakarienę bus galima stebėti tiesioginės transliacijos metu internete, tad rekomenduojama susiplanuoti atvykti į renginį 17 val. ir užsitikrinti galimybę stebėti nekasdienį reginį.

Aktyviausių lauks dovanos

Be abejo, renginys neapsieis ir be dovanų bei staigmenų aktyviausiems jo dalyviams. Šie turės galimybę ne tik išbandyti savo laimę dalyvaujant specialioje Zoopark loterijoje, tačiau ir laimėti romantišką vakarienę restorane „Jurgis ir drakonas“. Juk kas džiugina labiau už mažas smulkmenas ir galimybę pabūti dviese romantiškoje aplinkoje?


Zoopark – pirmasis Vilniuje zoologijos sodas. Tai 2500 kv.m., virš 60 skirtingų gyvūnų rūšių, 8 erdvūs gimtadienių kambariai! Čia iš arti galėsite pamatyti vieną mažiausių primatų pasaulyje – nykštukinę marmozetę, smalsuolius katinius lemūrus, išdykusių surikatų šeimą, didžiausius vėžlius Lietuvoje ir pavaišinti nektaru spalvotąsias papūgas loriketas. Vaikai iki 2 metų įleidžiami nemokamai. Vaikams iki 10 metų apsilankymas Zooparke galimas tik pilnamečiais lydinčiais asmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius