Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 madingiausi vasaros avalynės modeliai: kokius batus rinktis ir prie ko derinti?

Šylant orams, dažnas iš mūsų ima persvarstyti savo aprangos stilių nuo galvos iki kojų. Visgi neretai būtent avalynės pasirinkimas mums sukelia daugiausia pamąstymų – ką gi reikėtų įsigyti?
Aukštakulnės basutės
Aukštakulnės basutės / Vida Press nuotr.

Didelę dalį avalynės atsinešame iš ankstesnių šiltųjų sezonų ir ji puikiausiai priderinama prie turimo garderobo. Kita vertus, kasmet norisi pasipildyti lentynas naujais dailiais batais, atsižvelgiant tiek į kintančias mados tendencijas, tiek į asmeninį skonį.

Kadangi batai dažnai tampa kertiniu įvaizdžio elementu, galinčiu jį pagerinti arba sugadinti, jiems turėtų būti skiriamas ypatingas dėmesys. Vasarą norisi tiek pasipuošti gražesne avalyne, tiek turėti pasirinkimų kasdieniam patogumui.

Džiugu, kad visa tai atsispindi ir batų tendencijose. Nuo koketiškų aukštakulnių iki patogumą garantuojančių sportbačių – ateinantį vasaros sezoną skirtingų stilių mėgėjai tikrai atras ką nors artimo sau.

Inkariukai

Galima sakyti, kad praėjusį dešimtmetį savo pakilimą išgyvenusios avalynės era sugrįžta ir, tiesa, nebe pirmus metus. Įvairių firmų, iš kurių bene žymiausios dvi – „Vans“ ir „Converse“, kuriami batai patenkina tiek komfortą vertinančiųjų, tiek stiliaus besivaikančiųjų poreikius.

Išties ši avalynė yra lygiai tiek pat patogi, kiek ir madinga. Platus ir jos derinimo asortimentas: tokius batus galima derinti su sijonais, šortais, suknelėmis ar džinsais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius