Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 madingiausios pėdkelnės šį sezoną: ir gražu, ir stilinga

Pėdkelnės gali sugadinti įvaizdį arba netgi labai jį pagyvinti ir paversti įsimintinu, išskirtiniu. Ir nebūtinai čia kalbame apie spalvotas pėdkelnes.
Pėdkelnės
Pėdkelnės / 123RF.com nuotr.

Mados taikiklyje šį sezoną – kuo įdomiausios pėdkelnės: storos, su monogramomis, nėriniuotos, margintos žirneliais ar legendiniu žąsų kojelių (pied-de-poule) raštu.

Žąsų kojelės

Langeliai ir žąsų kojelių raštas – karšiausia sezono kryptis. Tokio rašto pėdkelnes derinkite su griežto stikliaus sijonu kostiumu ar pieštuko formos suknele, kad efektas būtų netikėtas ir elegantiškas.

Žirneliai

Visų dizainerių itin mėgstami žirneliai vėl išgyvena populiarumo piką. Pėdkelnės dailiai atrodys tiek prie klasikinio sijono, tiek prie džinsinio. Paeksperimentuokite su spalvomis – pėdkelnės nebūtinai turi būti juodos.

Storos matinės pėdkelnės

Jeigu nėriniai ir raštai jums atrodo per drąsu, saugiausias ir geriausias pasirinkimas – juodos storos pėdkelnės. Jos tinka beveik prie bet kokio aprangos kodo, vizualiai plonina ir ilgina kojas. Tik svarbiausia taisyklė – jokio žvilgesio ir kad nebūtų permatomos.

Vida Press nuotr./„Versace“ 2021–2022 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Versace“ 2021–2022 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis

Ažūrinės pėdkelnės

Drąsias pėdkelnes geriau derinti su šortais-bermudais, balta palaidine ir juodu klasikiniu švarkeliu. Jei mūvite nėriniuotas pėdkelnes, visos kitos aprangos detalės turėtų būti santūrios. Tačiau dėl efekto neabejokite – tai madinga ir stilinga!

Vida Press nuotr./„Gucci“ 2019–2020 rudens ir žiemos kolekcija.
Vida Press nuotr./„Gucci“ 2019–2020 rudens ir žiemos kolekcija.

Monogramos

Praėjusį sezoną mes atsargiai vertinome pėdkelnes su „Gucci“ logotipu, o šį sezoną daugelis prekių ženklų jau drąsiau eksploatuoja monogramas. „Versace“ La Greca raštą pateikė visų įmanomų spalvų, kaligrafiškai įsiamžino ir „Fendi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius