Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 stilingiausi gegužės mėnesio vyrai: ko galima iš jų pasimokyti?

Paskutinis pavasario mėnuo dosniai pažėrė šilumos ne tik Lietuvoje, bet ir kitose pasaulio vietose, o tai puikiai buvo matoma ir vyrų aprangos deriniuose, kur švarkus keitė liemenės ir polo marškinėliai, o klasikinius suvarstomus batus – vasariniai įsispiriami. Šie paprasti, mažai drabužių turintys deriniai ne tik leidžia jaustis vėsiau šiltomis vasaros dienomis, bet ir prideda stiliaus taškų. O geriausia tai, kad šias kombinacijas labai nesunkiai galima susikurti ir pačiam.
Ryanas Reynoldsas
Ryanas Reynoldsas / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mada Stilius

Luke'as Evansas

Pradėkime nuo rečiau sutinkamos kostiumo kombinacijos, kai marškiniai yra pakeičiami marškinėliais trumpomis rankovėmis. Minimalistinis, jokių papildomų detalių neturintis derinys išsiskiria tuo, kad yra sukurtas naudojant tik mėlynus atspalvius. Žinoma, tokia kombinacija, ko gero, patiks ne visiems vyrams, tačiau tiems, kurie ieško įdomesnių mėlyno kostiumo derinių, tai galėtų tapti puikia alternatyva klasikiniams marškiniams.

Vida Press nuotr./Luke'as Evansas
Vida Press nuotr./Luke'as Evansas

Davidas Gandy

Kita minimalistinė kombinacija – šviesiai rudas švarkas ir baltos spalvos marškinių bei kelnių kombinacija. Vėlgi viskas neperkrauta, šviesu ir labai vasariška. Tokiuose, šiltajam sezonui skirtuose deriniuose, geriausiai tiks švarkas, pasiūtas iš plonesnės medžiagos (nebijantys raukšlių gali drąsiai rinktis liną) ir neturintis pamušalo. Su juo tikrai jausitės gerokai patogiau ir vėsiau. Jei rudos spalvos švarko surasti nepavyktų, puiki alternatyva jam galėtų būti kiek šviesesnio melsvo atspalvio švarkas.

Ryanas Reynoldsas

Kalbant apie vyrų stilių Lietuvoje, tikrai negalima nepaminėti juodos spalvos, nes tai, ko gero, viena mėgstamiausių drabužių spalvų. Priešingai, nei atrodo daugeliui vyrų, juoda spalva tikrai nėra tokia universali ir lengvai derinama kaip mėlyna, todėl sukurti gerai atrodančias kombinacijas irgi nėra taip paprasta, tačiau tikrai įmanoma.

Vienas tokių pavyzdžių – aktoriaus Ryano Reynoldso derinys, kuriame juodos klasikinės kelnės ir marškiniai derinami su tamsiai mėlyno (angl. midnight blue) atspalvio liemene. Galutinis rezultatas – minimalistinė ir tvarkinga kombinacija, kurią puikiai užbaigia tamsiai raudoni klasikiniai suvarstomi batai.

Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas
Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas

Derekas Hough'as

Štai visiškai vasariška klasikinė kombinacija, kur tarpusavyje suderinti ne tik dveji raštai, bet net kelios mados tendencijos – dryžiai ir trumpesnės bei kiek platesnės klasikinės kelnės su raišteliais – šį sezoną ypač populiarus modelis. Tai puikus pavyzdys, kai tarpusavyje subtiliai derinamos naujausios mados tendencijos ir klasikinių modelių drabužiai.

Vida Press nuotr./Derekas Hough'as
Vida Press nuotr./Derekas Hough'as

Vėl trumpam grįžkime prie juodos spalvos ir pažiūrėkime į dar vieną Dereko Hough'o derinį, kuris sudėliotas tik iš juodos spalvos drabužių ir batų. Kaip ir prieš tai buvusioje, taip ir šioje kombinacijoje tarpusavyje yra derinamos kelios tendencijos – šiuo metu madingos trumpesnės bei platesnės kelnės ir kubietišką apykaklės modelį turintys marškiniai. Juodas minimalizmas tikrąja to žodžio prasme.

Vida Press nuotr./Derekas Hough'as
Vida Press nuotr./Derekas Hough'as

Benedictas Cumberbatchas

Ir paskutinis derinys – mėlynas kostiumas. Tačiau tai nėra standartinis tamsiai mėlynos spalvos kostiumas, kuris kabo kone kiekvieno vyro spintoje. Priešingai – tai ryškus, šviesus ir tikrai išskirtinai atrodantis kostiumas, puikiai tinkantis vasaros sezonui. Jaunikiams, ieškantiems kostiumo savo vestuvėms, taip pat vertėtų atkreipti dėmesį – galbūt tokio ar panašaus atspalvio kostiumas galėtų tapti puikia alternatyva jūsų nusižiūrėtam tamsiai mėlynam?

Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas
Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Išleido knygą „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius