Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 01

5 žiedų tendencijos: kokio tipo papuošalai šiemet madingiausi?

Žiedai daugeliui yra neatsiejamas rankos papuošalas, be kurio jie neįsivaizduotų savo kasdienos. Milžiniška žiedų įvairovė, kuri matoma šiandien, tik įrodo, koks šis aksesuaras reikšmingas.
Žiedas su perlu
Žiedas su perlu / 123RF.com nuotr.

Kadaise buvę itin siauro profilio ir braižo, žymėję sužadėtuvių ir vestuvių iškilmes, šiandien žiedų galima pamatyti ant bet kurio asmens pirštų. Nuo paprastos bižuterijos iki brangiausių deimantų – gausybė variantų, kurie gali patenkinti poreikius ir atitikti interesus.

Vis dėlto, kaip dažnai būna, kuo didesnis drabužio ar aksesuaro asortimentas, tuo lengviau nuo gausos susisuka galva, todėl išsirinkti tampa ypač sunku. Tačiau apie žiedus neįmanoma ir visiškai nereikia visko žinoti. Pakanka susipažinti su svarbiausiomis jų tendencijomis.

1.

Skirtingų žiedų derinimas

Pastaruoju metu ypač madinga pirštus tiesiog nukloti žiedais. Skirtingi dizainai ir koncepcijos gali atsidurti ant jūsų rankos ir tai visai nebebus laikoma eklektikos požymiu.

Tiek moterys, tiek vyrai (pastarieji kartais netgi labiau) šiandien yra linkę eksperimentuoti su žiedų gausa, o tai yra sveikintinas kelias. Toks įvaizdis prideda rokeriškumo ir šarmo, neleidžia atrodyti nuobodžiai, atkreipia dėmesį. Galite derinti ypač modernius žiedus su konceptualiai simboliškais arba retro aksesuarais. Skirtingų stilistikų dermė neretai duoda puikių rezultatų.

2.

Perlai arba brangakmeniai

Prabanga iš mados lauko niekur nedingsta ir, tikėtina, artimiausiu metu pozicijų neapleis. Kokybė, prašmatnumas ir unikalus spindesys išlieka patraukliomis tendencijomis kalbant apie madingiausius žiedus.

Ypač originaliai gali atrodyti perlo akmuo. Tokie aksesuarai jau yra įsitvirtinę aktualiausiųjų sąraše, tad nuostabos neturėtų kelti ir žiedai, inkrustuoti šiuo akmeniu. Tiesa, nenorintiems išlaidauti, yra gausybė alternatyvų, iš kurių paprasčiausia – dirbtiniai perlai.

Jie atrodo taip pat efektingai, žaviai. Žinoma, dėvint dirbtiną akmenį, derėtų įsivertinti kontekstą, nes padirbiniai, nors savo išvaizda ir nenusileidžia brangiems originalams, vis dėlto daugiau kuria maištingą, hipsterišką stilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius