-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Gilytė pristatė 5 metų laikų kalendorių – stilingą spintos revizijos ir atsinaujinimo planą

Stilistė Agnė Gilytė, praėjusiais metais lietuves pradžiuginusi neįtikėtino populiarumo sulaukusia knyga „Spintologija“, ketvirtadienio vakarą sostinėje pristatė ilgai lauktą naujieną – moterims svarbiais klausimais pagelbėsiantį darbų ir stiliaus kalendorių. Įdomus netikėtumas – Agnės parengtame kalendoriuje figūruoja ne 4, o 5 metų laikai.
Agnė Gilytė
Agnė Gilytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip pačiame pristatyme juokavo žinoma stilistė, jos manymu, metai susideda iš 5 sezonų: pavasario, vasaros, rudens, žiemos ir... švenčių. Neatsitiktinai kalendorius ir pristatytas artėjant metų pabaigai – jis gali tapti puikia dovana, kiekvienai moteriai, padėsiančia planuoti ne tik būsimus darbus, bet ir drabužinės atnaujinimus. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Agnė Gilytė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Agnė Gilytė

Nors skaičiai mėlynu viršeliu šviečiantis kalendorius nedidukas, lengvai telpantis į rankinę, jame išties visko daug. Ši knygelė – tikras spintos revizijos, apsipirkimo, švenčių planavimo ir kitų svarbių klausimų kalendorius, atskleisiantis, kada ką pirkti, ko vengti, taip pat pateiksiantis idėjų kiekvienam sezonui bei greitų, praktiškų patarimų. Kalendorių galima įsigyti specialiai atrinktose boutique tipo parduotuvėse bei internetinėje svetainėje www.gilyte.lt

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pristatymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pristatymo akimirka

Galiu patarti, ką pirkti, o ką išsitraukti iš spintos, kada tvarkyti spintą, o kada tiesiog pailsėti.

„Žinau, kada pirkti, o kada geriau pataupyti, kada atkeliauja naujos kolekcijos, o kada prasideda išpardavimai. Galiu patarti, ką pirkti, o ką išsitraukti iš spintos, kada tvarkyti spintą, o kada tiesiog pailsėti. Kasdien nešiojantis kalendorių su savimi nereikės sukti galvos dėl šių klausimų – viską jame pažymėjau“, – tai, kuo bus pravartus jos naujasis kūrinys, šypsodamasi vardino A. Gilytė.

Stilingą kalendorių sukūrusi A. Gilytė turėjo ir bendraautorę – mažąją knygelę originaliais piešiniais iliustravo dailininkė Akvilė Lesauskaitė.  

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pristatymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pristatymo akimirka

Apie šią vėlyvam rudeniui ruošiamą dovaną pati Agnė ne kartą užsiminė savo socialinių tinklų paskyrose, tad dienos, kai kalendorius taps ne abstrakčia idėja, bet realiu daiktu, laukė ir pati autorė, ir jos stiliaus patarimų gerbėjos.

„Kalendoriaus idėja gimė dar tuomet, kai rašiau „Spintologiją“, tačiau reikėjo laiko, kol ji buvo įgyvendinta,“ – viename iš sostinės prekybos centrų įsikūrusiame restorane vykusiame pristatyme kalbėjo A. Gilytė, prasitarusi, jog lygiai po mėnesio galima laukti ir jos naujosios stiliaus patarimų knygos, skirtos paaugliams.

Pasak stilistės, savo pristatomą kalendorių ji sieja su šūkiu „kasdien kitokia“, kuriuo ketina vadovautis ne tik pati, bet ragina tą daryti ir kitas moteris. Neveltui ir pristatymo renginyje merginos ant popieriaus lapų rašė pažadus, kokios „kitokios“ ketina būti ir įsiamžino improvizuotoje fotosesijoje.  

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Agnė Gilytė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Kalendoriaus pristatymas

TAIP PAT SKAITYKITE: Megztinis-suknelė: kaip juo rengtis rudens fėjoms?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius