Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Gilytė pristatė stiliaus knygą paaugliams „Spintologija. TEEN“

Tikra stiliaus biblija daugybei moterų ir merginų tapusią knygą „Spintologija“ pernai išleidusi Agnė Gilytė nutarė užkariauti ir jaunesnės auditorijos simpatijas – pirmadienio vakarą sostinės klube „Kablys“ pristatyta antroji jos knyga „Spintologija. TEEN“.
Agnė Gilytė
Agnė Gilytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ši populiariosios stilistės knyga skirta itin drąsiai, išrankiai, eksperimentų nebijančiai auditorijai – merginoms ir vaikinams nuo 12 iki 20-22 metų – nuo ankstyvosios paauglystės iki studijų pradžios.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės ir Ilma Cikanaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnė Gilytė ir Ilma Cikanaitė

Kaip pasakojo A. Gilytė, šios knygos idėja gimė jau seniai – jai dar rašant „Spintologiją“, tačiau ji tikrai nėra pirmosios knygos tęsinys.

Tiesa, vizualiai abi knygos panašios – „Spintologija. TEEN“ taip pat nedidelio patogaus formato, minkštais viršeliais, papuošta funkcionalia gumyte-žymekliu. Stilistės manymu, šiuolaikiniai paaugliai nemėgsta skaityti ilgų tekstų, tad ir savo knygoje ji jais nekankina – čia gausu iliustracijų, schemų, dėstymo punktais ir pan.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės knyga „Spintologija. TEEN“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės knyga „Spintologija. TEEN“

Klubinėje aplinkoje vykusį naujosios knygos pristatymą pradėjo improvizuotas paaugliškos mados šou, gatvės šokio šokėjų pasirodymas ir trumpa demonstracija, kaip greitai galima transformuoti stilių, pavyzdžiui, iš dieninio į vakarinį.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės knygos „Spintologija. TEEN“ pristatymas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės knygos „Spintologija. TEEN“ pristatymas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnės Gilytės knygos „Spintologija. TEEN“ pristatymas

Nuo aktyvių darbų kuriam laikui netrukus atsitrauksiančią kūdikio laukimu gyvenančią A. Gilytę naujosios knygos pasirodymo proga sveikino gausus svečių būrys – vyras Kristijonas Akromas su sūneliu, radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele, aktorius Vytautas Rumšas ir Eva Saikovska su dukra, modelių agentūros bendrasavininkė Meda Jonutytė, Elena Puidokaitė su dukra Saule, šokėjas Šarūnas Kirdeikis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius