Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dydis nesvarbu“ pataria: stilingas plius dydžio bikinis. Kaip išdrįsti jį apsivilkti?

Prieš keletą metų Ameriką sudrebino stilingų atskirų plius dydžio bikinių mada, kuriai pasidavė ne tik žinomiausios plius dydžio fašionistės, bet ir paprastos merginos. Nepraėjo nė ketveri metai ir lietuvaitės taip pat po truputį įsidrąsina pasitikti vasarą su stilingais bikiniais. Ir šioje vietoje net nesvarbu, kokios jų kūno apimtys.
Ashley Graham
Ashley Graham / „Scanpix“/ „Xposure“ ir Vida Press nuotr.

„Pirmą kartą gyvenime nusipirkau atskirą maudymuką ir iškėlusi galvą deginausi prie ežerėlio“.

„Tai bus mano pirmoji vasara su atskiru maudymuku. Ir jaučiuosi super drąsiai bei užtikrintai“.

„Nusprendžiau bent jau pabandyti pasimatuoti bikinį.“

Todėl „Dydis nesvarbu“ dalijasi keletu patarimų ir įkvėpimų, kaip išsirinkti komfortabilų plius dydžio bikinį. Ir, svarbiausia, kaip jį apsivilkti ir išeiti į paplūdimį, o nepalikti dūlėti spintos viršutinėje lentynoje.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

1. Išsirinkti bikinį, kurio viršutinė ir apatinė dalys idealiai atitinka plius dydžio merginų skirtingus linkius, yra lengvai pasakoma, bet sunkiau įgyvendinama užduotis. Todėl nebijokite derinti ir kombinuoti jūsų kūno apimtis geriausiai atitinkantį bikinį iš skirtingų komplektų. Juolab kad vis daugiau prekių ženklų bikinius pardavinėja ne komplektais, o atskiromis dalimis.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

2. Turinčios didesnes krūtines dairykitės viršutinės dalies su lankeliais, kurie ne tik pakels, bet ir prilaikys krūtinę. Juk paplūdimyje svarbu gerai jaustis. Jeigu lankeliai jums kelia diskomfortą, rinkitės bikinio viršų su įsiūtomis liemenėlėmis. Taip pat krūtinei prilaikyti padės ir storesnės, keičiamo ilgio petnešėlės, tvirtas spandekso arba „Xtra Life“ laikros audinys.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

3. Apatinę dalį rinkitės tokią, kuri puikiai atitiktų ne tik klubų linkius, bet ir jūsų norus. Dar nedrįstančios visiškai atidengti pilvo, išbandykite paaukštinto liemens, pilvą aptempiančias kelnaites. Tokiu būdu, nors ir būsite su bikiniu, jausitės lyg dėvėtumėte vientisą maudymuką.

4. Šortukai, kelnaitės su sijonėliu arba retro tipo kelnaitės taip pat puikiai atrodys kaip bikinio dalis. Ypač tiks toms, kurios nedrąsiai jaučiatės apnuogindamos užpakaliukus ir klubus. Viršutinės dalys su lengvai krintančiomis trumpomis rankovėlėmis arba turinčios daugiau audinio leis drąsiau jaustis toms, kurios dar nesijaučia saugiai apnuogindamos būtent šią kūno dalį.

5. Žaiskite raštais. Abi bikinio dalys gali būti tiek pat vienodos, kiek ir skirtis tiek raštais, tiek spalvomis. Galite įsigyti du skirtingus bikinius ir juos derinti tarpusavyje. Norėdamos atkreipti dėmesį į krūtinę, rinkitės raštuotą viršutinę dalį ir vienspalvę apatinę (ir atvirkščiai). Žinoma, didesni raštai puikiai atrodo esant didesnėms apimtims, o smulkesni – mažesnėms (bet čia tik optinė įžvalga).

A post shared by @ldon90nyork on

6. Pagal tai, į kurią kūno vietą labiausiai norite atkreipti dėmesį: į plačius ir stiprius klubus ar į išraiškingą krūtinę, priklausys, kur paskirstysite šviesias ir ryškias spalvas. Jeigu apatinė dalis yra didžiausia jūsų meilė, o su viršutine dar tik dirbate – rinkitės ryškiai raudonas kelnaites ir tamsesnę viršutinę dalį.

7. Stilingai bikinis atrodys, jeigu bendrą įvaizdį papildysite aksesuarais: skrybėlės, papuošalai, skaros, akiniai, tunikos ir pan.

8. Jeigu jaučiate didelį norą, bet kartu ir nenusakomą baimę paplūdimyje pasirodyti su bikiniu, prie jo pratinkitės po truputį. Pradžioje tiesiog apsivilkite ir, net nežiūrėdamos į veidrodį, pabūkite su juo. Vėliau pažvelkite į veidrodį ir būtinai pasakykite bent vieną pozityvų komplimentą sau, susijusį su šiuo maudymuku.

Ilgesnį laiką išdidžiai pasivaikščiokite po namus vilkėdamos tik bikinį, vis dažniau apžiūrėkite save veidrodyje. Būtinai visuomet aktyviai kontroliuokite mintis, kurios ateina jums į galvą: negatyvias keiskite pozityviais komplimentais sau už drąsą nugalėti baimes, už stiprybę po truputį leisti mėgautis vasara ir už pastangas pasitikėti savimi. Taip nepatirsite didelio šoko apsivilkusi bikinį viešoje vietoje.

9. DĖMESIO: svarbiausias patarimas! Mintyse įsijunkite Beyonce žodžius „Nepriekaištinga“ (angl. „Flawless“) ir aukštai iškelta galva mėgaukitės saulės spinduliais paplūdimyje su savo nauju stilingu bikiniu. Nepamirškite, kad savimi pasitikinti ir tai spinduliuojanti moteris kompleksais apaugusius ir kitus žeminančius bailius palieka stovėti sau už nugaros.

Daugiau stilingų plius dydžio bikinių rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius