Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Statkutės juvelyrikos kolekciją įkvėpė Monblano viršukalnė

Moteris – Mėnulio deivė. Ji keičiasi taip dažnai ir natūraliai, kaip Mėnulio formos danguje, banguodama kartu su jo potvyniais ir atoslūgiais. Moters galia – sutalpinti savyje visus veidus vienu metu. Ji gali kvatotis, krykštauti ir šokti lyg jaunutė nerūpestinga mergaitė. Gali motiniškai apglobti savo šiluma ir rūpesčiu, paguosti ir įkvėpti savo širdies stiprybe. Jausdama savo viduje promočių dvasią, ji vadovaujasi moteriška išmintimi.
Ernestos Statkutės juvelyrikos kolekcija
Ernestos Statkutės juvelyrikos kolekcija / Erikos Majauskienės ir Rimvydo Riaubos nuotr.

Nubudusiai sąmoningai moteriai niekam nieko nereikia įrodinėti – nei savo jėgos, nei moteriškumo. Panorusi ji gali įveikti sunkiausius žygius, įkopti į aukščiausias snieguotas viršukalnes – vien tam, kad ištiesusi ranką paliestų debesis. Ji žygiuoja savo gyvenimu lyg podiumu, tokiu pat ryžtingu elegantišku žingsniu eina Žemės paviršiumi, debesimis ar Mėnulio krateriais, nekreipdama dėmesio į aplinkybes, ją užklupusias audras ar net gravitacijos trūkumą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Erikos Majauskienės nuotr./Ernestos Statkutės juvelyrikos kolekcija
Erikos Majauskienės nuotr./Ernestos Statkutės juvelyrikos kolekcija

Ji vertina ir gerbia savo galias. Savo beribį gebėjimą kurti. Ryžtą ir smalsumą ištirti pasaulį. Ir, žinoma, galią mylėti, įkvėpti gyvybę, savo jausmais ir raibuliuojančiomis emocijomis nuspalvinti savo ir aplinkinių pasaulį. Šiuolaikinė moteris žino, kad ji nėra vien švelni ir gležna būtybė, todėl ji gerbia ir savo galią kovoti, sužeisti, įskaudinti ir naudojasi ja atsakingai.

Neabejodama savo išskirtinumu nubudusi moteris rinksis papuošalus, kurie pabrėš jos moterišką pradą, išmintį, drąsą, dvasines žinias, kūrybinę galią. Ji pati pajus, kas jai labiausiai tinka ir suteiks papuošalams tą prasmę, kurios jai reikia. Nes kiekviena moteris tai gali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius