Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milano mados savaitėje „Prada“ pristatė naujausią moterims skirtą kolekciją

Skaitmeninėje Milano mados savaitėje savo naujausią moterims skirtą 2021–2022 m. rudens ir žiemos kolekciją ketvirtadienį pristatė italų mados namų „Prada“ dizaineriai – Muccia Prada ir Rafas Simonsas.

Pirmoji bendra M.Prados ir R.Simonso kolekcija, skirta šių metų pavasariui ir vasarai, buvo sulaukusi kritikos dėl kūrybinio disbalanso, rašo crfashionbook.com. Rafo indėlis (su grafiniais šauktukais ir kitomis detalėmis) į kolekciją atrodė sunkesnis nei tradicinė „Prada“, kurią archyviniais siluetais ir audiniais puoselėjo Muccia.

Kalbėdami apie šią – 2021–2022 m. šaltajam sezonui skirtą moteriškų drabužių kolekciją, kurią, beje, pristatė remdamiesi sausį pristatytos vyriškos kolekcijos modeliu, dizaineriai minėjo kūno laisvę.

„Kūno laisvė ir jo energija atspindi laisvę peržengti įprastumo ribas, tai atspindi prigludę kostiumai, nuogos kūno vietos, pridengtos žakardo mezginiais.

Kūno išryškinimas padeda pabrėžti veiksmą, aktyvumą, prie to prisideda ir lengvi, švelnūs drabužiai.

Klostės ir raukiniai pagyvina sukneles. Kostiumai išreiškia visuotinį klasicizmą – paradoksalu, bet iškirpimai leidžia nevaržomai žvilgtelėti į kūną. Fizinė laisvė atspindi ideologiją“, – designscene.net cituoja apie kolekciją kalbančius dizainerius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius