-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Prada“ Milane pristatė savo naujausią kolekciją: sugrįžo prie minimalistinio stiliaus

Šiomis dienomis Milane vyksta mados savaitė, per kurią dizaineriai pristato 2021 m. pavasariui ir vasarai skirtas kolekcijas. Tiesa, daugelis kolekcijų dėl siekiamos išlaikyti socialinės distancijos, kurią lėmė koronaviruso pandemija, pristatoma be svečių – pateikiant kolekcijos pristatymo filmą. Taip savo naujausius darbus pasauliui parodė ir mados namai „Prada“.

„Užuot buvę čia su visais savo industrijos draugais ar bendruomene, esame vieni. Bet iš tiesų, ir tai išties džiugina, mes – visai ne vieni, dabar esame su tiek daug žmonių (nes šou pateiktas video formatu), ir, bent jau man, tai yra nauja“, – sakė mados namų galva – dizainerė Muccia Prada.

Vasario mėnesį prie mados namų prisijungė belgų dizaineris Rafas Simonsas. Drauge su juo sukūrusi 2021 m. pavasariui ir vasarai skirtą kolekciją dizainerė M.Prada, kaip rašo „Reuters“, grįžo prie savo prekių ženklo minimalistinio stiliaus.

„Turime progą tikrai parodyti drabužius, nematome tikrų žmonių, visuomenės, bet bent jau tikimės, kad galėsite mėgautis ir geriau pamatyti drabužius“, – po pasirodymo vaizdo įraše sakė M.Prada.

Kolekcijoje vyrauja apsiaustai, kelnių ir palaidinių deriniai, ilgi sijonai.

„Drabužiai rafinuoti, koncentruoti, be jokios nereikalingos puošybos: lietpalčiai-apsiaustai, tiesios kelnės, apsiaustai iš pramoninio nailono“, – sakoma prekių ženklo pranešime žiniasklaidai.

VIDEO: „Prada“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas

52-ejų R.Simonsas teigė niekada nesitikėjęs, kad vieną dieną kurs kolekciją kartu su M.Prada, ir labai džiaugiasi rezultatu. Prieš tai R.Simonsas buvo mados namų „Calvin Klein“ kūrybos vadovas, dar anksčiau dirbo mados namuose „Christian Dior“ ir „Jil Sander“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius