Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prašmatnūs „Dolce & Gabbana“ vyrai: naujausioje kolekcijoje – freskų ir aukso motyvai

Sausį mados pasaulio akys krypsta į vyrus – pasaulio mados sostinėse ir kituose miestuose vyksta vyrų mados savaitė. Šiomis dienomis ji užliejusi Milano gatves. Žymiausi italų mados namai pristato savo naujausias – 2019–2020 m. rudeniui ir žiemai skirtas – kolekcijas. Kviečiame pasižvalgyti, ką kitam šaltajam sezonui sukūrė italų duetas Domenico Dolce ir Stefano Gabbana.
„Dolce & Gabbana“ 2019–2020 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai
„Dolce & Gabbana“ 2019–2020 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Peržvelgus kolekciją akivaizdu – ji tviska prabanga. Metalinis brokatas, žakardas, raštai, pasiskolinti iš Venecijos, Romos ir Monrealio Bizantijos freskų. Klausimas, kam tiek blizgesio 2019-aisiais? Dizaineris S.Gabbana turi paaiškinimą.

„Šiandiena mums patinka dėl laisvės pojūčio: visi jaučiasi laisvi rengtis ką ir kaip nori. Tačiau dabar norėjome atrasti šį elegancijos stilių, nes jis šiuolaikiniams jauniems vyrams suteikia galimybę mėgautis mada būdu, kuris jiems yra naujas.

Pastaruoju metu praradome šį elegancijos jausmą – mada yra laikotarpio atspindys, žinoma, mes kuriame ir sportinio stiliaus drabužius, juos maišome tarpusavyje, deriname. Tačiau pastebėjome, kad vyrai, su kuriais pastaruoju metu teko dirbti, jaučia pasitenkinimą galėdami dėvėti nuostabų kostiumą ar smokingą, o ne ką nors nuobodaus, nes tai jiems nėra lengvai prieinama. O tokia elegancija nesensta“, – Vogue.com cituojamas dizaineris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius