Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Saint Laurent“ naujausią kolekciją pristatė hipnotizuojančiais vaizdais: podiumu tapo smėlio kopos

Šį rudenį vykęs garsių mados namų kolekcijų, skirtų 2021 m. pavasariui ir vasarai, pristatymas buvo kitoks – su labai mažai svečių arba be jų, kiti sukūrė kolekcijų pristatymo filmus. Prancūzų mados namai „Saint Laurent“ moterims skirtą šiltojo sezono kolekciją pristato tik dabar – išleidę žadą atimantį vaizdo klipą, kuriame – jokių žiūrovų, tik užburiantis dykumos peizažas ir smėlio kopomis žingsniuojantys modeliai.
Anthony Vaccarello
Anthony Vaccarello / Stop kadras ir „Scanpix“ nuotr.

Kur ir kada nufilmuotas „Saint Laurent“ 2021 m. pavasario ir vasaros moterims skirtos kolekcijos vaizdo klipas, mados namų kūrybos vadovas Anthony Vaccarello neatskleidė.

Nathalie Canguilhem nufilmuotame vaizdo klipe modeliai, avėdami aukštakulnius, žingsniuoja kopų viršūnėse įspaustu smėlio podiumu. Dienos šviesą pakeičia saulėlydis, o galiausiai – mistinė tamsa, kurioje kelrode žvaigžde (modeliams) tampa tarsi gyvatė išsirangiusi ugnis.

VIDEO: Hipnotizuojantis „Saint Laurent“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas: podiumu tapo smėlio kopos

Pastarojoje – 2020–2021 m. rudeniui ir žiemai skirtoje – mados namų kolekcijoje netrūko latekso, permatomų audinių, nėrinių ir kailių, o naujoji tarsi apsisuko 180 laipsnių kampu, kaip rašo fashionista.com. Joje – daugiau lengvumo ir patogumo.

Kolekcijoje vyrauja juoda ir žemės spalvos, vadinamieji dviratininko šortai: vienur jie – derinami prie palaidinės ir švarko, kitur yra kombinezono dalis, taip pat ilgesni švarkai.

Modelių vilkimus derinius užbaigia papuošalai ir aksesuarai: masyvūs auskarai, kaklo papuošalai, diržai, saulės akiniai ar kaklą apsivijęs didžiulis gėlės žiedas.

„Norėjau sutelkti dėmesį į daiktų esmę. Manau, kad tai laiko ženklas, – pranešime spaudai cituojamas A.Vaccarello. – Nenorėjau nieko niūraus ar sunkaus. Dykuma man simbolizuoja tą ramybės, atviros erdvės, lėtesnio ritmo troškimą. Drabužiai taip pat yra lengvesni, kolekcijos dvasia švelnesnė.“

Kolekcijos, kuri skirta judėjimo laisvei ir kviečia trumpam nuo visko pabėgti, pristatymo pabaigoje išnyra užrašas: „I wish you were here“ (liet. „Norėčiau, kad būtumėte čia“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius