-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingiausios garsios mamos

Kol pasaulis sveikina Kembridžo hercogienę su naujagimiu, o karališkieji rūmai džiūgauja dėl pasaulį išvydusio berniuko, JI24.lt prisimena, kad naujai iškeptų mamų tikriausiai netrūksta ir tarp mūsų skaitytojų. Sveikiname Catherine ir Williamo porą ir dairomės į kitas mamas, auginančias mažamečius. Ką jos dėvi ir kaip atrodo? Palieka madą nuošaly ar suderina su mamos pareigomis?
Jessica Alba šių metų liepą.
Jessica Alba šių metų liepą. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mama Mada

► Aktorė Jessica Alba rūpinasi savo stiliumi bei apranga ir dievina mergaitiškus drabužius bei aukštakulnius, tačiau dienos metu pirmenybę ji teikia patogumui ir malonumui su vaikais. Pasivaikščiojimui Los Andžele Jessica traukia iš spintos baltus medvilninius marškinėlius, patogias pilkas treningines kelnes ir converse tipo sportinius batelius.

 

► Nors šios garsios moters jau nėra tarp mūsų, stiliaus duoklę madų žinovai simboliškai atiduoda jai – princesei Dianai, net ir po mirties visų vis dar mylimai stiliaus ikonai. Kai kurie šios moters deriniai net ir šiandien neatrodytų senamadiškai. Ji itin mėgo neutralių spalvų derinius, kelnes ir megztinių bei marškinėlių sluoksnius.

 
Scanpix nuotr. / Princas Čarlzas ir Velso princesė Diana su naujagimiu Williamu iavyksta ia `v. Marijos ligoninės 1982 metų birželio 22 d.
Scanpix nuotr. / Princas Čarlzas ir Velso princesė Diana su naujagimiu Williamu išvyksta iš Šv. Marijos ligoninės 1982 metų birželio 22 d.
 

► Britų supermodelis Kate Moss – boho chic, arba bohemiško stiliaus kartos atstovė. Moteris juodus klasikinius apdarus maišo su meniškais elementais: kailiniais, skrybėlėmis ir ilgais sijonais. Atostogaudama su dukra Lila Grace Kate dėvi ne per puošnų, bet ir ne per kasdienišką dryžuotos palaidinės ir trumpų šortų derinį.

 

Scanpix nuotr. / Modelis Kate moss su dukra San Tropeze, Prancūzijoje.
Scanpix nuotr. / Modelis Kate Moss su dukra Sen Tropeze, Prancūzijoje

 

► Katie Holmes – šilta ir nuoširdi moteris, užaugusi filmavimo aikštelėse. Regis, panašus kelias tenka ir jos dukrai Suri, juk mergaitės tėvai – žinomi kino aktoriai! Paparacų sugauta oro uoste su buvusiu sutuoktiniu Tomu Cruise’u, Katie šypsosi fotografams dėvėdama gėlėtą margą suknelę ir juodą klasikinį lietpaltį.

 

Scanpix nuotr. / Katie Holmes ir Tomas Cruise Japonijoje, kur aktorius reklamuoja savo filmą Valkirija.
Scanpix nuotr. / Katie Holmes ir Tomas Cruise’as Japonijoje, kurioje aktorius reklamuoja savo filmą „Valkirija“

 

► Apie Gwen Stefani visi sužinojome tada, kai ji išgarsėjo kaip grupės No Doubt vokalistė. Tada pasaulis šnabždėjosi: kas ši stilinga ir drąsi mergina, plaukus šviesinanti iki baltumo? Dabar moteris – laiminga mama, kurianti savo drabužių kolekcijas ir kartais dar stojanti prie mikrofono. Nuotraukoje ji su vyru Gavinu Rossdale’u bei sūnumis Zuma ir Kingstonu filmo „Monstrų mokykla“ premjeroje.

 

Scanpix nuotr. / Gwen Stefani su aeima Holivude, Disnėjaus filmo premjeroje El Capitan kino teatre.
Scanpix nuotr. / Gwen Stefani su šeima Holivude, filmo premjeroje El Capitan kino teatre

 

► Australų manekenė Miranda Kerr – ne tik Victoria’s Secret angelas, kasmet žygiuojantis podiumu ir demonstruojantis šio populiaraus apatinio trikotažo ženklo kolekcijas, bet ir britų aktoriaus Orlando Bloomo žmona. Pora turi sūnų, vardu Flynnas, su kuriuo dažnai keliauja po pasaulį: vyras su vaiku mielai lydi mamą, kai ji dirba madų savaitėse. Nuotraukoje kūdikiui – vos du mėnesiai, o Miranda jau skrenda demonstruoti kolekcijų į Paryžių!

 

Scanpix nuotr. / Miranda Kerr su aeima `arlio de Giolio oro uoste Paryžiuje.
Scanpix nuotr. / Miranda Kerr su šeima Šarlio de Golio oro uoste Paryžiuje

 

► Jungtinių Valstijų dainininkė Beyonce laisvalaikiu renkasi stilingus, bet praktiškus drabužius. Pavyzdžiui, pietaudama su dukrele Blue Ivy prieš savo koncertą Paryžiuje, ji renkasi juodas kelnes ir tokios pačios spalvos berankovius marškinėlius. Paprasta, bet nauja ir netikėta: susikiškite marškinėlius į kelnes ir pamatysite, kaip originaliai atrodys ši iš pažiūros nedidelė smulkmena.

 

Scanpix nuotr. / Beyonce su dukra Le Septieme restorane.
Scanpix nuotr. / Beyonce su dukra Le Septieme restorane

 

Tekstas Akvilės Lesauskaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius