Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniai deriniai: kaip puoštis Naujųjų metų vakarėliui?

Naujametis vakarėlis – tai ta šventė metuose, per kurią persipuošti, ko gero, neįmanoma. Čia negalioja jokios taisyklės, tad blizgėti galima net ir nuo galvos iki kojų, žinoma, su saiku ir skoningai. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais dominuoja blizgesys, be to, jis tinka bet kurios figūros ir amžiaus moteriai, svarbu, kad būtų tinkamai priderintas ir neatrodytų iššaukiamai, tad drąsiai puoškitės ir žėrėkite.
Šventinis stilius
Šventinis stilius / 123RF.com nuotr.

Kaip nustebinti šiemet ir prisijaukinti blizgesį sutinkant Naujuosius metus?

Juoda suknelė ir blizgūs aksesuarai

Jei mėgstate klasiką ir eleganciją – rinkitės trumpą juodą suknelę, o kad įvaizdžiui suteiktumėte charizmos ir madingo prieskonio, priderinkite blizgią rankinę, galvos lankelį ar kitus švytinčius papuošalus.

Pačioms drąsiausioms siūloma pagalvoti ir apie blizgius aukštakulnius, kurie akimirksniu įvaizdį pavers išskirtiniu. Beje, jei norite pabrėžti figūros privalumus, sujuoskite liemenį platesniu žėrinčiu diržu.

Satininė suknelė ir švarkas

Per Naujametį vakarėlį taip pat galite vilkėti ir „slip dress“ tipo satininę suknelę, prie jos priderinti griežtą švarką, puoštą žvyneliais. Kad įvaizdžiui suteiktumėte dar daugiau seksualumo, pagalvokite apie plunksnų detales ir elegantiškus batelius.

Atvirų arba pūstų pečių suknelės

Asimetriniai kirpimai, atviri ar pūsti pečiai – kuo įdomesnis dizainas, tuo daugiau aplinkinių dėmesio sulauksite, o ir pati jausitės išskirtinė. Rinkitės blizgius ir švytinčius ryškių spalvų audinius, pavyzdžiui, ateinančių metų spalvą – kobalto mėlyną.

Aksomas

Šventinis laikotarpis taip pat neįsivaizduojamas be aksomo – tai itin prabangiai ir seksualiai atrodantis audinys, o vienas saugiausių ir visada stilingai atrodančių drabužių bet kuriai progai – aksomo audinio suknelė arba elegantiškas kelnių ir švarko kostiumėlis.

Jei norite drąsesnio įvaizdžio, priderinkite ir blizgią avalynę, o jei kuklesnio – klasikinius aukštakulnius batelius ir mažą rankinę bei blizgius aksesuarus.

Plačios kelnės ir atviri pečiai

Jei nemėgstate vilkėti suknelių, o užsivilkusios kelnes jaučiatės gerokai seksualiau nei apsitempusios suknele – rinkitės plačių kelnių ir blizgios palaidinės derinį arba blizgias sidabro spalvos kelnes ir juodą palaidinę atvirais pečiais. Tiesa, svarbu, kad kelnės būtų aukšto liemens, kurios iškart pabrėš liemenį, o kojos atrodys gerokai ilgesnės ir lieknesnės. Taip pat nepamirškite priderinti ir ilgų, blizgių, akį traukiančių auskarų.

Blizgaus audinio suknelės

Na ir kaip gi be blizgančių, žvyneliais puoštų ir iš tolo žėrinčių suknelių? Pasirinkusi tokią suknelę, nebereikės sukti galvos dėl aksesuarų, nes jie galės būti ir minimalistiniai. Eksperimentuokite, kurkite ir nebijokite klysti – šiandieniame mados pasaulyje klaidų nėra, tad išlaisvinkite savo fantaziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius