Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secret“ vadovas atsiprašo už nejautrius komentarus apie translyčius ir plius dydžio moteris

„Victoria's Secret“ marketingo direktorius Edas Razekas apgailestauja dėl savo nejautrių komentarų apie translyčius modelius.
„Victoria's Secret“ šou
„Victoria's Secret“ šou / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia harpersbazaar.com, neseniai duotame interviu apie tai, ar prekių ženklas skirs daugiau dėmesio įvairovei, E.Razekas sakė, kad kasmetiniai „Victoria's Secret“ šou yra svajonė, todėl šios svajonės dalis tikrai neturėtų būti nei translyčiai, nei plius dydžio modeliai.

70-metis E.Razekas, kuris priklauso ir modelių atrankos komandai, pažymėjo, kad jis svarstė galimybę translyčiams ir plius dydžio modeliams žengti podiumu, tačiau priėjo išvadą, kad bendrovė „nėra rinka visam pasauliui“.

„Ar prekių ženklas mąsto apie įvairovę? Taip. Ar mes siūlome didesnius dydžius? Taip... Ar šou metu turėtų pasirodyti translyčiai? Ne. Aš taip nemanau“, – „Vogue“ kalbėjo jis.

„Victoria's Secret“ šou yra svajonė. 42 minutes trunkanti speciali pramoga. Štai, kas tai yra. Šis šou toks vienintelis pasaulyje“, – užbaigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius