-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyro stilius: geltona, žalia, raudona – kaip rudenį derinti šias spalvas?

Vieniems šios spalvos siejasi su Lietuvos trispalve, kitiems – su rudeniu, tačiau tiek vieniems, tiek kitiems jos puikiai tiks ir rudeniniam garderobui. Juk nesinori atrodyti tamsiai ir nuobodžiai, kai aplink jus spalvų puokštėmis pasipuošę medžiai ir saulėtos bei šiltos dienos, ar ne?
„Pitti Uomo“ gatvės stilius
„Pitti Uomo“ gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Geltona

Ko gero, pats lengviausias būdas pritaikyti šią spalvą savo rudeniniame garderobe yra gelsvai rudas paltas, švarkas ar striukė. Ši spalva, dar kitaip žinoma „camel“ vardu, nors ir yra gerokai šviesesnė, nei mums įprastos tamsiai mėlyna, pilka ar juoda, savo universalumu ir derinimo lengvumu jas pranoksta.

Šio atspalvio viršutinius drabužius galite derinti prie bet kokių spalvų kelnių – nuo juodų iki baltų. Taip pat, kadangi ši spalva yra šviesi ir ne tokia formali, gelsvai rudos spalvos paltus ir švarkus galima derinti tiek prie kostiumo, tiek prie džinsų.

Jeigu „camel“ atspalvio drabužius jau turite ir ieškote ko nors dar labiau išskirtinio, įsigykite ką nors ryškiai geltonos spalvos. Tai gali būti tas pats paltas ar megztinis, tačiau ne gelsvai rudas, o, pavyzdžiui, ryškios garstyčių geltonumo spalvos. Žinoma, tokį drabužį derinti bus sudėtingiau, tačiau išskirtinumas ir praeivių žvilgsniai – tikrai garantuoti.

Žalia

Kita rudens sezonui tinkanti spalva yra žalia. Kiek tamsesni, žemiški atspalviai puikiai dera prie įvairiaspalvių medžių lapais papuoštos aplinkos. Ši rami ir per daug neišsiskirianti spalva pagrindiniu smuiku jūsų aprangos derinyje, ko gero, negros, tačiau ji tikrai pakeis visų mėgstamą ir jau gal kiek pabodusią mėlyną.

Kurį šios spalvos drabužį rinktis, priklauso nuo jūsų pačių. Tamsiai žalias švarkas derės prie mėlynų džinsų ar rusvų arba pilkų kelnių; kelnės – prie rudos spalvos viršutinių drabužių, o šalikas visuomet gerai atrodys prie tamsesnio atspalvio palto ar striukės. Norintys daugiau išskirtinumo gali tamsiai žalias kelnes pabandyti suderinti su ryškesnės geltonos spalvos megztiniu.

Raudona

Ir paskutinė, tačiau tikrai ne prasčiausia rudeninė spalva yra raudona. Tamsiai raudonos spalvos megztinis labai greitai gali tapti neatskiriama jūsų garderobo dalimi šaltuoju sezonu, kai pamatysite, kaip lengva jį derinti prie likusių aprangos dalių.

Megztinį jau turite? Tuomet įsigykite raudonos spalvos aksesuarų: kepurę, šaliką ar pirštines. Per mažai? Tuomet pabandykite surasti ir savo drabužių spintą papildyti raudonu paltu. Žinoma, toks drabužis ne kiekvienam, tačiau, jeigu norite išskirtinumo, šis pasirinkimas puikiai tiks.

Taigi išsirinkite vieną ar kelias šias spalvas ir atsinaujinkite savo drabužių spintą. Tegul spalvotas būna ne tik ruduo, bet ir jūsų apranga.

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Išleido knygą „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius