-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30 metų ir vis viena: kaip tai pakeisti?

Kai jums 18-ka, nelaužote galvos tokiais niekais: ar geras jis žmogus, ar pakankamai dvasingas, ar perspektyvus – užtenka, jei žavus ir seksualus. Reikalavimai ima pūstis metams bėgant, tad svarbu nesulaukti to laiko, kai vyriškos lyties individą išbrokuosite dėl visiškos smulkmenos.
Moteris su kate.
Moteris su kate. / Shutterstock nuotr.

Etikečių lipinimas

Sulaukusios 25-erių, į vyrus jau žvelgiate suaugusios mergaitės, susidėliojusios savo prioritetus, akimis, na, o kai stukteli 30, vertinate vargšą bandomąjį triušį pagal sudėtingą kriterijų sąrašą ir projektuojate savo santykius su juo dešimčiai metų į priekį, tad rasti visus jūsų punktus atitinkantį subjektą tampa beveik nerealu.

Būtent dėl to užmegzti santykius su vyru, sulaukus 30-ties, gana sunku: išsyk matote tai, į ką nekreipdavote dėmesio anksčiau, ir mintyse skelbiate diagnozę: mergišius, mulkis, botanikas, bambeklis... Išsyk ieškote nesamų jo trūkumų ir netikite dramatiškomis jo gyvenimo istorijomis.

Liūdniausia, kad moterys dažniausiai kabinėjasi ne dėl esminių dalykų: jas erzina smulkmenos (kodėl jis pienišką sriubą valgo su duona, kodėl vis tąsosi tą suplyšusią kuprinę, kodėl taip keistai kerpasi, kodėl jis laiko tris kates, kodėl jis važinėja tik dviračiu, kodėl niekada neišsiplauna kavos puodelio, kodėl....)

Taip pat skaitykite: Kas jus gali pastūmėti link skyrybų? Paprasčiausios smulkmenos

Pabūkite tiesiog moterimi

Galima tiesiog sušvelninti tą savo kritišką moterišką žvilgsnį – juk jūs ne kovos su nusikalstamumu skyriaus vyresnioji inspektorė! Suprantama, kad sulaukus 30-ties, sunku pakęsti, kai kas nors nurodinėja, kaip jums elgtis, moko ir patarinėja. Juk atrodo, kad viską žinote ir viską mokate – net ir remontą pasidaryti viena sugebėtumėte.

Tačiau kartais leiskite vyrui būti jūsų mokytoju ir patarėju – jam būtina jaustis stipriu ir išmanančiu, o ir jūsų santykiams tai nepakenks. Be to, užuot kibusios prie smulkmenų, nepraleiskite pro akis dviejų pačių svarbiausių dalykų.

Bendri interesai ir vertybės

Sakysite, kas, kad mes tokie skirtingi, bet turime daug panašių pomėgių. Tai, aišku, tikrai geriau nei nieko. Bet čia tik laisvalaikis. O kasdienybė rūstesnė: atsiminkite, kad dviem itin skirtingiems žmonėms sugyventi ypač sunku, nes išsiskiria nuomonės svarbiais klausimais: dėl vaikų auklėjimo, taupymo, atostogų, svarbių pirkinių, net tvarkos namuose.

Taip pat skaitykite: Seksualinis ir santuokinis suderinamumas pagal Ajurvedą

Ateities vizija

Jei matote, kad jūsų santykiai tarsi užšalo ir nejuda į priekį – jis tebegyvena su tėvais ir nesiruošia nieko keisti, vis nesusiranda darbo ir net nekalba apie bendrą ateitį – dėkite į kojas. Juk jūs jau ne paauglė, kad pasitenkintumėte retais pasimatymais su pasivaikščiojimu prie upės ir sumuštiniu iš degalinės. Ir sumuštiniai, ir kava popieriniuose puodeliuose, ir romantiški pasivaikščiojimai dviese – nieko blogo, aišku, bet su rimtu subrendusiu žmogumi, turinčiu rimtų ketinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius