Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Blėdis traukiasi iš J.Miltinio dramos teatro vadovo pareigų

Nepilnai dvejus metus teatrui vadovavęs garsaus Anapilin iškeliavusio aktoriaus, režisieriaus Vaclovo Blėdžio sūnus Leonas Blėdis Kultūros ministerijai įteikė atsistatydinimo pareiškimą. Paskutinė teatro vadovo darbo diena – lapkričio 7-oji. Apie tai, kad Kultūros ministerijai panevėžietis L.Blėdis įteikė atsistatydinimo pareiškimą, naujienų portalui JP patvirtino ministerijos Ryšių su visuomene ir strateginės komunikacijos skyriaus vedėja Jana Mikulevič.
Juozo Miltinio teatro vadovas Leonas Blėdis
Juozo Miltinio teatro vadovas Leonas Blėdis / Juozo Miltinio teatro nuotr.

„Kultūros ministerija gavo J.Miltinio dramos teatro vadovo L.Blėdžio atsistatydinimo prašymą. Atsižvelgiant į visas teisines procedūras, paskutinė numatoma L.Blėdžio darbo diena – lapkričio 7 diena. Siekiant užtikrinti sklandžią darbo veiklą, L.Blėdžiui baigus eiti savo pareigas, bus skelbiamas naujo J.Miltinio dramos teatro vadovo konkursas, teisės aktų numatyta tvarka“, – trumpai paaiškino situaciją J.Mikulevič.

Dar vis J. Miltinio dramos teatro vadovas L.Blėdis, naujienų portalui JP teigė, kad šį postą palieka dėl asmeninių priežasčių.

„Daugiau nieko nekomentuosiu. Viską, ką pasakė ministerijos atstovė yra tiesa“, – teigė L.Blėdis.

J.Miltinio dramos teatro meno vadovas A.Jevsejevas naujienų portalui JP teigė, kad jam nebuvo naujiena, jog L.Blėdis išeina.

„Jis apie tai kalbėjo, bet nemaniau, kad taip staiga priims sprendimą. Leonas pasakojo, kodėl traukiasi. Tačiau pasakyti, ką sakė – negaliu. Tą pats turėtų pasakyti, o ne aš“, – kalbėjo A.Jevsejevas ir tęsė:

„Kas bus toliau, sprendimą priims ministeriją. Arba skelbs konkursą, arba paskirs laikiną vadovą. Lieku dirbti, nes į darbą priėmė ne Kultūros ministeriją, o L.Blėdis. Tik jis ir gali atleisti. Darbo daug, niekas nesustoja.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius