Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sirenos 2019“: aktorius Rytis Saladžius – apie ryšius tarp žmonių, socialinius tinklus ir aktorystę

Socialiniai tinklai ardo ryšius tarp žmonių ar kažkas kitas? Ar aktorius scenoj yra kažkas kitas? Ir dar – ar norisi, kad patiktų? Aktorius Rytis Saladžius, kovą pelnęs „Auksinį scenos kryžių“ už vaidmenį šokio spektaklyje „Durys“, dalinasi savo „tiesomis“ ir „klaidomis“.
Rytis Saladžius
Rytis Saladžius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
VIDEO: #TiesaKlaida Aktorius Rytis Saladžius: „Noriu, kad patiktų” #Sirenos2019

Operatorė: Alvita Daukantaitė

Kritikų ir žiūrovų jau įvertintas norvegų režisieriaus Jo Strømgreno spektaklis „Durys“ rugsėjo 26 d. bus rodomas ir „Sirenų“ Lietuvos teatro vitrinos programoje.

„Tiesa/Klaida“ – tai iš gerų paskatų kuriamas manipuliatyvus vaizdo pokalbis, kuriame kalba rašytojai, teatro režisieriai, aktoriai, scenografai, filosofai, kompozitoriai, muzikos atlikėjai. Tai komentarai apie kasdienybę, skirtingas kartas, mokytojus ir mokinius, jų tarpusavio ryšius, soc. tinklus, teatrą ir tai, kas greta jo. Šie pokalbiai glaudžiai susiję su festivalio spektaklių nagrinėjamomis temomis.

Vilniaus tarptautinio teatro festivalio „Sirenos“ šių metų tema – „Ryšio klaida“, apjungianti festivalio tarptautinę ir lietuvišką programą. Festivalio tarptautinė programa ir bilietai yra čia. Festivalio Lietuvos teatro vitrinos programa ir bilietai yra čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius