-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finalinę kavos festivalio dieną – originalios pramogos su energijos užtaisu

Sekmadienį, vasario 10-ąją, nuo ankstyvo ryto sostinės gyventojus ir miesto svečius šimtais skirtingų kavos aromatų vilios prie finišo tiesiosios artėjantis kavos festivalis „Vilnius Coffee Festival 2019“. Trijų dienų renginys siūlo sekmadienį praleisti labai netradiciškai ir su daug naujų potyrių.
„Vilnius Coffee Festival 2019“ akimirka
„Vilnius Coffee Festival 2019“ akimirka / L.Bielinio nuotr.

„Jeigu sekmadieniais ilgai nesimiega, tai lauksim šviežios kavos nuo ankstyvo ryto. Jei miegasi, irgi gerai, užsukite popietinio espreso, o galbūt paragauti filtrinių kavų. Jei ne kavų, tai atrasti naujų skonių ar pasižiūrėti, kaip meistriškai dėl čempiono vardo kovoja geriausi šalies baristos“, – kartą metuose pasitaikančia galimybe pasinaudoti kviečia vienas renginio organizatorių Nidas Kiuberis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nidas Kiuberis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nidas Kiuberis

Nuo penktadienio popietės menų fabrike „Loftas“ kvepiantis kavos festivalis lankytojams siūlo itin plačią programą, kur sau įdomių pramogų randa ir kavos profesionalas, ir šio aromatingo gėrimo mėgėjas.

Itin didelio susidomėjimo šeštadienį sulaukė kavos entuziasto Emanuelio Ryklio naujausios knygos „Tebūnie kava“ pristatymas bei kavos profesionalo Luko Aukštakalnio sensorikos dirbtuvės „Skonio ir kvapo pažinimas“. Sekmadienį taip pat laukia keturi skirtingi svečių iš užsienio ir mūsų šalies kavos entuziastų pranešimai bei nemokama legendinio filmo „The Coffee Man“ peržiūra.

L.Bielinio nuotr./„Vilnius Coffee Festival 2019“ akimirka
L.Bielinio nuotr./„Vilnius Coffee Festival 2019“ akimirka

Sekmadienį vyksiančių Kavos ruošimo, Piešimo pieno puta ir Kavos ragavimo čempionatų finalinio etapo nugalėtojai atstovaus Lietuvai pasaulio čempionatuose, šiemet vykstančiuose JAV ir Vokietijoje.

Daugiau kaip 50-ies festivalio dalyvių pristatomomis naujienomis, veiklomis ir renginiais galima mėgautis nuo vasario 8-osios, penktadienio ryto iki vasario 10-osios, sekmadienio. vakaro. Išsamią „Vilnius Coffee Festival 2019“ programą rasite ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius