-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gurmanu gali būti kiekvienas be jokio vargo: šviežiai kepta antis prašosi ant stalo

Ilgi rudens vakarai – puikus metas ilgiau pabūti prie stalo su savo šeima ar draugais. O kad bendravimas būtų kokybiškesnis ir daugiau laiko liktų prasmingiems pokalbiams, turime puikią naujieną – jums nebereikės gaišti virtuvėje ir šokinėti aplink viryklę. Šviežiai iškeptos kvepiančios antys jūsų vėl laukia prekybos centruose „Norfa“ – tereikia užsukti ir pasiimti!
Kepta antis
Kepta antis / 123RF.com nuotr.

„Labai džiaugiamės šiemet vėl galėdami pirkėjams pasiūlyti šį išskirtinį produktą. Praėjusiais metais pradėję prekiauti šviežiai keptomis antimis pamatėme, kad šis pasiūlymas labai pasiteisino, tad šiemet norime pardavimus padvigubinti“, – sakė prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius.

„Norfa“ savo pirkėjams siūlo išskirtinės kokybės vengriškas antis, kurios pasižymi ypač sultinga mėsa. Paukščiams marinuoti naudojami vengriški prieskoniai bei kvapnus medaus ir imbiero marinatas. Norintys išmėginti savo kulinarinius sugebėjimus, antį galės išsikepti ir patys, kadangi pirkėjams siūlomos ir marinuoti paukščiai.

D.Bartošiaus teigimu, pernai kalėdiniu laikotarpiu buvo parduota apie 30 tonų šaldytos anties, apie 24 tonas marinuotų ančių ir 16 tonų keptų ančių.

„Dėl stabiliai augančių pardavimų nutarėme neekspermentuoti su anties marinatais ir pasilikti prie medaus – imbiero marinato, šiek tiek pakoregavus jo sudedamąsias dalis, kad keptos anties skonis atsiskleistų dar labiau“, – sakė vyr. mėsininkas, kviesdamas paįvairinti savo meniu ir paskanauti gurmaniškos paukštienos.

VIDEO: Taupantiems laiką – išskirtinis „Norfos“ pasiūlymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius