Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: šaltibarščiai su kaparėliais

Šaltibarščiai man skanu bet kuriuo metų laiku. Gaminu juos dažnai, todėl kartais norisi atrasti kitokį skonį, o tam pasinaudoju vis kitokiais ingredientais, šį kartą gaminau su kaparėliais. Kadangi kaparėliai man labai patinka, tai ir šaltibarščiai su kaparėliais buvo tikrai „wow“!
Šaltibarščiai su kaparėliais
Šaltibarščiai su kaparėliais / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 2 l šaltibarščių kefyro;
  • 500 g marinuotų burokėlių;
  • 500 g agurkų;
  • po ryšulėlį krapų ir svogūnų laiškų;
  • 2 valg. šaukšt. kaparėlių;
  • druskos;
  • pipirų;
  • putpelių kiaušinių;
  • grietinės.

Gaminimas:

1. Į puodą pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, tarkuotus agurkus, smulkintus žalumynus (truputį paliekame papuošimui).

2. Kaparėlius pasmulkiname ir dedame į šaltibarščius, beriame druskos, pipirų. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą atvėsti.

3. Patiekiame su virtais putpelių kiaušiniais, grietine, žalumynais.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius