Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baklažanų apkepas su apskrudusia sūrio plutele

Baklažanai – viena nuostabiausių daržovių, kurią mums dovanoja ruduo. Švelnus, tačiau labai išraiškingas skonis leidžia baklažanus naudoti daugelyje patiekalų. Šiandien šefas Reinis siūlo mums išsikepti apkepą – juo drąsiai galite vaišinti net pačius išrankiausius svečius!
NORFA- Baklažanų apkepas
Baklažanų apkepas

Apkepui reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 10 g petražolių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • 5 g česnako,
  • 300 g baklažanų,
  • 100 g kuskuso,
  • 200 g vandens,
  • 30 g sviesto,
  • 60 g rūkytos šoninės juostelių,
  • 150 g vyšninių pomidoriukų,
  • 50 g konservuotų pomidorų,
  • 125 g mocarelos,
  • 10 g čiobrelių.

Kaip gaminti šį apkepą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Skanaus!

VIDEO: Baklažanų apkepas su apskrudusia sūrio plutele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius