Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grilyje keptos keturiais sūriais įdarytos paprikos

Kai nesinori mėsos, bet norisi sočiai užkąsti, verta prisiminti kitą puikų baltymų šaltinį - sūrį. Šiuo produktu gardintaias patiekalais puikiai galima mėgautis ir iškylaujant gamtoje. Vida su Juozu šiandien dalinasi savo mėgstamu receptu - keturiais sūriais įdarytos paprikos, keptos grilyje, garantuojame, patiks ir jums!
Grilyje keptos įdarytos paprikos
Grilyje keptos įdarytos paprikos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4-6 vidutinio dydžio paprikų,
  • 1/2 st. susmulkintos mocarelos,
  • 120 g ožkos sūrio,
  • 1/2 st. rikotos,
  • 1/4 st. tarkuoto Parmezano,
  • saujelės smulkintų petražolių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Paprikas nuplaukite, nusausinkite ir gražiai nupjaukite kepurėlę arba perpjaukite pusiau išilgai. Išimkite sėklas, nepažeisdami sienelių.

Dubenyje sumaišykite rikotą, ožkų sūrį, mocarelą ir tarkuotą Parmezaną. Pagardinkite smulkintomis petražolėmis, druska ir pipirais.

Į paprikas šaukšteliu pridėkite sūrio įdaro. Jeigu nupjovėte tik paprikų viršų, dabar uždenkite likusia kepurėle ir ant grotelių daržoves dėkite stačias. Jeigu pjovėte išilgai - guldykite įdaru į viršų.

Paprikas kepkite ant grotelių, kai žarijos jau bus pilkos. Galite ant grotelių patiesti foliją. Daržovės turėtų iškepti per 10 minučių, priklausomai nuo kaitros.

Patiekti sūriu įdarytas paprikas galite ir karštas, ir šaltas.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius