Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – Viliaus mėgstamiausia tailandietiška sriuba

Violetos ir Viliaus Tarasovų virtuvėje šį kartą netrūksta aštrumo – pora savo laidoje atskleidžia, kaip per 40 minučių pasigaminti gardžią tailandietišką sriubą. Nors gaminimo procesas užtrunka, jis yra itin nesudėtingas, o skonis sužavės kiekvieną!

Šį kartą pora laidoje „Tarasovai virtuvėje“ gamina aštrią tailandietišką sriubą, kurią Vilius apibūdina kaip jo mėgstamiausią.

„Galų gale sulaukiau kalendros! Kiekvienoje laidoje jos prašiau ir pagaliau išaušo mano diena“, – džiaugiasi V.Tarasovas, pridurdamas, kad į sriubą įeina daug ingredientų, todėl ji yra tinkama tiek pirmam, tiek antram patiekalui.

Kaip ir įprasta, didžiąją darbų dalį atlieka Violeta, o Vilius griebiasi svogūno nulupimo ir vis nerimauja, kad kai kurių ingredientų gali būti per mažai.

„Tu gal išprotėjai? – klausia Violeta. – Mano vyrui visą laiką atrodo visko mažai. Jeigu ruošiamės vakarėliui, aš negaliu su juo eiti į parduotuvę, nes jis vis sako, kad bus mažai maisto, reikia paimti dar. Ir amžinai lieka nesunaudoto maisto.“

Gamindama sriubą, Violeta pataria nepervirti daržovių ir valgyti iš karto, nes makaronai greitai brinksta. Be to, jos aštrumą kiekvienas gali nusistatyti pagal save, todėl sriuba tinkama ir ne itin aštriai valgyti mėgstantiems žmonėms.

Išbandykite ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius