Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarienės idėja: folijoje kepta skumbrė

Ką valgysime vakarienei? Ši klausimas aktualus visiems ir kiekvieną dieną. Tačiau po darbo dienos retam kuriam patinka suktis virtuvėje, nors norisi ir sveiko, ir skanaus maisto. Šiandien turime puikų pasiūlymą – orkaitėje keptą skumbrę.
Kepta skumbrė
Kepta skumbrė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Gaminimas:

Prieskonių grūstuvėje sutrinkite česnaką su druska. Suberkite maltą kuminą ir kalendrą, susmulkintas petražoles bei krapus, vėl viską sutrinkite į vientisą masę.

Skumbrę nuplaukite ir įtrinkite iš vidaus ir išorės gautu prieskonių ir žolelių mišiniu. Į žuvies vidų įdėkite plonomis riekelėmis supjaustytą citriną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite į foliją.

Suvyniotą į foliją žuvį dėkite į kepimo skardą ir kiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 30-40 min. Iškepusią žuvį apšlakstykite citrinos sultimis ir iš karto patiekite su šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius