-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiniais riešutais

Veganiškas pyragas su „Inspiration“ avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais nustebins svečius ir papuoš šventinį stalą.
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškais riešutais / „Bonduelle“ nuotr.

Jums reikės:

  • 2 pakuočių „Inspiration“ avinžirnių,
  • 1/2 puodelio riešutų sviesto,
  • 1/4 avižinių dribsnių,
  • 1/2 puodelio klevų sirupo arba medaus,
  • 1.5 a.š. malto cinamono,
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto,
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių,
  • 1/4 a.š. sodos,
  • 1/4 a.š. druskos,
  • saujos graikinių riešutų,
  • cukraus ir cinamono mišinio (apibarstymui ant iškepto pyrago).


Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kepimo formą patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi.

Į maisto trintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus graikinius riešutus ir sutrinkite iki vientisos masės.

Paruoštą masę supilkite į kepimo formą.

Suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir lengvai išmaišykite.

Kepkite apie 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu (jei mėgstate) bei papuoškite riešutais. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius