-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karantino istorijos: kaip mane atleido iš darbo per „Zoom“

Asmeninį „Slack“ pranešimą gavau 12.15 val., virtuvėje skrudindama vienerių metų senumo beigelį, kuris buvo užsilikęs mano šaldiklyje: „Ar tu čia?“ – klausė mūsų įmonės generalinė direktorė, mano tiesioginė vadovė.
Moteris
Moteris / 123RF.com nuotr.

Paprastai ji atsiunčia man žinutę į telefoną, kai nori pabendrauti. Keista. „Taip!“ – atsakiau. Kur dar galėčiau būti? Ant atitirpusio beigelio užsitepiau lydyto sūrio. Visai skanu...

Kaip greitai pandemijos metu prisitaikėme prie naujų realijų. Per pastarąjį mėnesį aš išmokau kirpti savo vaikui plaukus, rankomis pasiuvau keturias kaukes, pareiškiau užuojautą dėl artimo žmogaus netekties per „Zoom“ ir atidaviau savo sunkiai sergantį šunį nepažįstamam asmeniui, kad jam būtų atlikta eutanazija. Kokios dar įprasto kasdienio gyvenimo mutacijos manęs laukė?

„Ar gavai pranešimą?“ – paklausė mano viršininkė. Ne, dar nebuvau mačiusi jos elektroninio laiško, kurį ji man atsiuntė mažiau nei prieš valandą. Aš kaip tik rašiau straipsnį jos man paskirta tema, apie bendruomenės sielvarto prigimtį ir jo poveikį smegenims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius