Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaičių kalba: „Žalgirio“ jaunimas ir keistas sutapimas, leidžiantis prabilti A.Milakniui

​​​​​​​Eurolygoje Kauno „Žalgiris“ dar nebuvo įveikęs Pirėjo „Olympiakos“ klubo tokiu dideliu skirtumu (94:69). Graikai krito sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje, kur, pasak arenos personalo, 12 proc. žiūrovų Eurolygą stebėjo pirmą kartą. Žaliai balti pademonstravo turį rezervo ir sirgalių bazėje, ir žaidime.

Sunku pralaimėti, kai Edgaras Ulanovas mėto tritaškius po driblingo, Rokas Jokubaitis laimi mikrodvikovas „vienas prieš vieną“, o Martinas Gebenas trykšta produktyvumu abejose aikštės pusėse. Arba kai per tris kėlinius padarai tik 5 klaidas, o 14 tritaškių sumeti atakuodamas 64 proc. taiklumu.

Sužaidus vos 13,5 min. jau septyni žalgiriečiai buvo pelnę po 4 arba daugiau taškų. Unikalus šiam sezonui komandinis startas, su kuriuo galima lyginti tik pasirodymą Atėnuose, kai per tą patį laiką šeši „Žalgirio“ žaidėjai į „Panathinaikos“ krepšį taip pat įmetė po 4 arba daugiau taškų.

„Žalgiris“ šį sezoną žaidė dvejas rungtynes be Jocko Landale‘o... ir abejas laimėjo 25 taškais (pirmosios – su „Bayern“). Artūras Milaknis aštuntą kartą karjeroje ir antrą kartą šį sezoną pataikė penkis tritaškius. Gal tik atsitiktinumas: abu kartus tai padarė rungtynėse, kuriose nežaidė J.Landale‘as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius