Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internautai draskosi: kaip šuo nešiotų kelnes?

2015-ieji baigiasi su nauja socialinius tinklus užtvindžiusia diskusija: jeigu šunys dėvėtų kelnes, tai kaip? Ar jomis būtų apmautos užpakalinės kojos, ar visos keturios?
Kaip šuo nešiotų kelnes?
Kaip šuo nešiotų kelnes? / facebook.com/1ur.mom iliustr.
Temos: 2 Ginčas Šuo

Šiemet internete jau buvo užviręs žodžių mūšis dėl žymiosios suknelės – ar ji yra mėlynos spalvos, ar baltos. Metams baigiantis internautams iškilo naujas klausimas – kaip kelnėmis apvilkti šunį?

Piešinys su abiem variantais iš pradžių buvo paskelbtas „Utopian Raspberry – Modern Oasis Machine“ puslapyje „Facebook“, o iš ten greitai išplito po kitus socialinius tinklus – „Twitter“, „Reddit“, „Imgur“. 

Piešinį sukūręs 19-metis belgas Norbertas K. „Washington Post“ teigė, kad kartą pamatė ant užpakalinių kojų kelnes dėvintį šunį ir jam šovė mintis – o gal šunys turėtų jas nešioti kitaip? 

„Pamaniau, kad kelnės – žmogaus išradimas, todėl mums yra normalu jas taip dėvėti. Bet šunys turi keturias kojas, todėl techniškai jų kelnės turėtų dengti kiekvieną koją, – aiškino jis. – Nupiešiau iliustraciją, kad žmonės galėtų pareikšti savo nuomonę. Tikrai nesitikėjau, kad ji taip išplis.“

Norbertas kiek nustebo, kad dauguma žmonių, panašu, pasisako už antrąjį variantą – kur šuo kelnes mūvi tik ant dviejų kojų, tačiau sakė, kad jam iš principo vienodai. 

„Tik stebina, kaip greitai kas nors gali išplisti“, – teigė vaikinas, kuris piešinį paskelbė 3 val. nakties Belgijos laiku. Vos po dviejų valandų diskusija jau virė ne tik pirminėje „Facebook“ paskyroje, bet ir „Twitter“ tinkle. O kokia jūsų nuomonė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius