Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinėje konferencijoje COINS 2016 dalyvaus mokslininkai iš Vokietijos ir Izraelio

Vasario 29 – kovo 3 dienomis visi, besidomintys gyvybės ir gamtos mokslais, kviečiami į tarptautinę mokslinę konferenciją „The COINS 2016“, kurioje dalyvaus ir pranešimus apie naujausius mokslo pasiekimus skaitys garsūs mokslininkai iš Lietuvos, Švedijos, Vokietijos, Izraelio ir Italijos.
COINS 2015 akimirka
COINS 2015 akimirka

Jau 11-tąjį kartą Vilniaus universiteto Studentų atstovybės (VU SA) organizuojamoje konferencijoje Lietuvos ir užsienio mokslininkai aptars naujausius atradimus neurobiologijos, bioinžinerijos, nanotechnologijų, genetikos, molekulinės biologijos ir biomedicinos srityse.

Renginio metu bus organizuojamos studentų ekskursijos į šalies mokslo centrus ir įmones, susipažinti su darbo perspektyvomis ekskursijose ir bendrovių mugėje kvies „Thermo Fisher Scientific Baltics“, VU Biochemijos ir Biotechnologijų institutų atstovai.

Renginyje taip pat laukiami bakalauro, magistro ir doktorantūros studijų studentai, norintys pristatyti savo tiriamuosius darbus platesnei auditorijai, gauti konstruktyvios kritikos ir patarimų, padėsiančių pasiruošti baigiamųjų darbų gynimams bei tolesnei karjerai. Laukiami bus ir vyresniųjų klasių moksleiviai, kuriems yra įdomūs naujausi moksliniai tyrimai ir perspektyvos gamtos ir gyvybės mokslų srityse.

Pranešimą pristatantys dalyviai gali registruotis iki vasario 15 d., o klausytojai -– iki vasario 22 d. oficialiame projekto tinklapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius