Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Android 10“ netrukus atsiras ir „OnePlus“ telefonuose

Naujieji „OnePlus 7T“ serijos telefonai pasauliui bus pristatyti jau po poros dienų ir turės iš anksto įdiegtą operacinę sistemą „Android 10”. Tokiu būdu „OnePlus“ taps pirmuoju išmaniųjų telefonų gamintoju, paleidusiu naujus „Android“ įrenginius su oficialiai iš anksto įdiegta šia programine įranga. Ji telefonams suteiks daug naujų funkcijų, įskaitant naujas ekrano galimybes, patobulintus privatumo nustatymus ir visiškai naują vartotojo sąsają, rašoma pranešime.
„OnePlus 7“ serijos telefonų pristatymas
„OnePlus 7“ serijos telefonų pristatymas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Android 10” bus diegiama ir į senesnius kompanijos telefonų modelius – „OnePlus 7“ ir „OnePlus 7 Pro“.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti naujausią „Android“ programinės įrangos versiją būsimiems „OnePlus 7T“ telefonų serijos vartotojams. Mūsų kompanijos šūkis „Never Settle“ užtikrina, kad mes nuolat ieškome naujų būdų, kaip naujausiomis technologijomis dalintis su technologijų vartotojų bendruomene ir užtikrinti greitą ir sklandžią vartotojo patirtį“, – sakė Pete Lau, „OnePlus“ įkūrėjas ir generalinis direktorius.

Su naująją programine įranga bus įdiegti sistemos atnaujinimai, visiškai naujas vartotojo sąsajos dizainas, bus išplėstos ekrano valdymo galimybės, pristatyta nauja žaidimų erdvės funkcija, jungianti visus žaidimus į vieną vietą. Taip pat atsiras funkcija, blokuojanti šlamšto žinutes pagal pasirinktus raktažodžius. Čia veiks ir Tamsioji tema (angl. dark theme), ekraną ir programėlių dizainą nudažanti tamsiomis spalvomis, taip siekiant pailginti baterijos veikimo trukmę, leisti pailsėti akims ar tiesiog atsinaujinti telefono aplinką.

„OnePlus“ atstovai teigia, kad kompanija turi didelę patirtį diegiant „Android“ atnaujinimus, todėl ir šį kartą yra pasiruošusi savo klientams nuosekliai diegti programinės įrangos atnaujinimus dar dvejus metus nuo naujųjų įrenginių paleidimo, o saugos atnaujinimus – dar papildomus metus.

Naujoji kompanijos telefonų serija „OnePlus 7T“ pasauliui jau po poros dienų bus pristatyta Indijoje, o Europos rinkai – kiek vėliau Didžiojoje Britanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius