Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asmenukė kaip iš fotosesijos: kodėl paaugliai eina iš proto dėl šių telefonų?

Septyniolikmetės Austėjos delne sužvilga neįprastos giliai mėlynos spalvos telefonas. Aplinkui kaip mat susiburia bendraamžiai – parodyk! Staiga visi tampa geresniais draugais, nors prieš tai kai kurie nesisveikino. Ar žinojote, kokie yra jaunimo reikalavimai telefonui? Jiems svarbu ne vien asmenukė, bet ir sparta, baterija, optimalus dydis.
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5T / Gamintojo nuotr.

Situacija, nuo kurios prasideda šis pasakojimas – tikra. Mergina vieną dieną atėjo į mokyklą su nauju „Huawei Nova 5T“ telefonu – gavo dovanų iš tėvų gimtadienio ir artėjančių Kalėdų proga. Tėvai nemėgsta šiaip sau lepinti, tačiau dabar jie matė, kad daiktas bus naudingas ir padės skleistis dukters talentams.

Nestringa ir neišsenka

Tą dieną padaugėjo smalsuolių, kurie anksčiau, rodos, neužkalbindavo. Vienas po kito prasidėjo pokštai. Duok pažaisti – nupirksiu guminukų! O gal mainom į seną bei neužmušamą telefoną su mygtukais?

Pokštai baigėsi – prasidėjo rimti aptarimai. Meniškos sielos mergina niekada nebūdavo reikli išmaniosioms technologijoms, tačiau dabar suvokė, kokią naudą tai gali teikti.

Paaiškėjo, jog išmanusis ryškus daiktas pagaliau tenkina svarbiausius naujosios savininkės poreikius. Estetika – svarbi, tačiau ji tik sąrašo gale.

Pirmiausia – telefono baterija turėtų išlaikyti visą dieną. Taip ir yra. Daug naršant, fotografuojant ir skambinant dienos pabaigoje lieka kone pusė nepanaudotos baterijos. Vos pabudusi ji įjungia telefoną prie spartaus kroviklio. Per gerą valandą baterija vėl pilna.

Antras svarbus dalykas – spartumas. Kasdien tenka naudoti nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimo programas – tai jos pomėgis, kuriam ankstesnis telefonas buvo per silpnas – strigdavo. Nuo šiol jos kūrybos feisbuke ir instagrame bus daugiau.

Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“
Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“

Nuotraukos lyg profesionalo

Su galingu „Kirin“ procesoriumi jokių anksčiau buvusių problemų neliko. Merginos pomėgis išplėtė ribas, nes dabar gali naudoti ir sudėtingiausias programas.

Dar ne viskas – dabar jos nuotraukos ir vaizdai yra žymiai kokybiškesni. Penkių aukščiausios klasės vaizdo kamerų sistema suteikė platesnių galimybių.

Dalis klasės draugų jau stoja į eilę mėgėjiškoms fotosesijoms. Dabar ne vienas instagramo sekėjas paklaus, ar profesionalas fotografavo. Daug dėmesio sulaukė plataus kampo objektyvas – tai dalykas, kurio savo telefonuose niekas klasėje neturi.

Dar vienas svarbus aspektas Austėjai – telefono dydis. Ekranas turi būti pakankamai erdvus, kad jame būtų patogu rašyti trumpus tekstus ar konspektuoti įvairias pamokas. Verslo klasės flagmanų dydis jai ir daugeliui klasiokų jau neatrodo pats patogiausias greitai lekiančioje kasdienybėje. Čia svarbi ir kaina. Ši tėvų dovana – kaip tik.

Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“ darytos nuotraukos
Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“ darytos nuotraukos

Gal telefonas pravers ir studijoms?

Austėjai įvairūs žaidimai nėra labai aktualūs, tačiau akivaizdu, jog šiam telefonui tai nebūtų problema. Daug svarbiau – ar pakaks šio telefono ilgesniam laikui? Vargu ar tėvai kitų Kalėdų proga sugalvos kažką panašaus.

„Manau, kad šįkart turiu telefoną ilgam – pakankamai galingas, spartus ir turi daug vietos. Gal pakaks ir studijų metams. Tikiuosi studijuoti Dailės akademijoje. Ten raiškios kameros tikrai pravers darbų įamžinimui. Žinoma, nemesiu ir dabartinio savo pomėgio filmuoti, montuoti“, – kalbėjo būsimoji abiturientė.

Mergina žino, kad šis telefonas nėra iš ekonominės klasės lentynos, tačiau ne toks brangus kaip pagrindiniai gamintojų flagmanai. Optimalus variantas – žmogui, kuris, nenori mokėti dukart, todėl renkasi kokybę. Originalus dizainas ir madinga spalva – dovanų nuo gamintojo.

Nors tai merginai yra smulkmena, tačiau maloni – ne vienas pasakė, kad telefonas yra „žiauriai gražus“. Traukia akį 3D efektą sudaranti nugarėlė. Dar vienas aiktelėjimas ištinka, kai pažvelgi į ekrano užsklandą ir stilingą priekinę kamerą ekrane. Kažkuri klasiokė susiprato – štai kodėl Austėjos „selfiai“ tapo žymiai raiškesni – lyg iš foto studijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius