Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Asus“ ketina rinkai pristatyti naują telefoną su „Google Tango 3D“ technologija

Taivano elektronikos grupė „Asus“ trečiadienį pranešė apie planus rinkai pristatyti naują išmanųjį telefoną su „Google Tango 3D“ technologija, suteikiančia vartotojams galimybę patirti papildytą ir virtualią realybę.
„Asus“ stendas
„Asus“ stendas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Zenfone AR“ bus tik antras telefonas pasaulyje su „Tango“ kompiuterine platforma. Prietaisas buvo pristatytas Las Vegase vykstančio Vartotojų elektronikos parodoje. Šis telefonas taip pat bus vienas iš nedaugelio išmaniųjų telefonų, suderinamų su „Google Daydream“ virtualios realybės sistema.

„Labai džiaugiamės būdami pirmi, kurie suteikia galimybe naudotis ir „Tango“, ir „Daudream“, – sakė „Asus“ valdybos pirmininkas Jonney Shih, pristatydamas 5,7 colio įstrižainės telefoną. Rinkoje jis turėtų pasirodyti antrąjį šių metų ketvirtį.

Pasak J. Shih, „Zenfone AR“ „suteikia galimybę sąveikauti su virtualiais objektais“ ir leidžia žiūrėti filmą ar žaisti žaidimą virtualioje ar papildytoje realybėje.

„Tai tikrai yra nauja banga, kuri dar labiau sudomins vartotojus išmaniaisiais telefonais“, – sakė „Asus“ rinkodaros vadovas Erikas Hermansonas.

„Tango“ technologija naudoja gylio ir judesio jutiklius, kad įrenginio ekrane sukurtų 3D vaizdą ir leidžia vartotojams geriau įsivaizduoti fizinę aplinką ir tam tikras funkcijas, pavyzdžiui, namų dekoravimo atveju.

Iki šiol vieninteliu šią technologiją naudojančiu išmaniuoju telefonu buvo „Lenovo Phab2“, kuris rinkoje pasirodė pernai.

VIDEO: ASUS Zenfone 3 Zoom, Zenfone AR Full Event in 4 minutes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius