-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai

Jei išmanusis telefonas brangiausias, tai dar nereiškia, kad jis yra geriausias ir optimaliausias sprendimas būtent jums. Mobiliojo kaina nustatoma ne tik pagal parametrus, bet ir dizaino sprendimus. Kartais moderniau atrodantis įrenginys gali kainuoti brangiau už galingesnį konkurentą, todėl renkantis išmanųjį svarbu atkreipti dėmesį į visas savybes. „Bitės Profai“ įvertino daugybę telefonų ir išrinko penkis geriausius pagal kainos ir kokybės santykį tam, kad įsigyti išmanųjį, labiausiai atitinkantį poreikius, būtų lengviau.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai / Shutterstock nuotr.

Taupydami Jūsų laiką, kviečiame su pranešimo turiniu susipažinti lengviau:

  • Vienas prabangiausių ir geriausiai fotografuojančių modelių yra „Samsung Galaxy S21 Ultra“;
  • „Samsung Galaxy A52“ išmanusis yra ypač optimalus pasirinkimas atsižvelgiant į kainą ir kokybę;
  • „iPhone 12 Pro Max“ patikimas ir prabangus telefonas, sulauksiantis reguliarių atnaujinimų dar bent ketverius metus;
  • Talpiausią bateriją (6000 mAh) turi „Xiaomi Poco M3“ išmanusis telefonas, kuris pagal šį parametrą lenkia net ir daugumą flagmanų;
  • Dėl itin patogios „One UI“ vartotojo sąsajos „Samsung Galaxy A02s“ yra vienas optimaliausių pasirinkimų ieškantiems savo pirmojo išmaniojo telefono.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamus išmaniuosius telefonus, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų“ tekstą.

„Rinkoje yra daug telefonų, kurie kainuoja mažiau, tačiau turi, pavyzdžiui, talpesnes baterijas nei brangesnių modelių. Taip yra todėl, kad į pastarųjų vidų dedasi daugiau detalių, todėl lieka mažiau vietos didesnei baterijai. Tiesa, talpesnis akumuliatorius gali reikšti ne tik ilgesnį tarnavimo laiką, bet ir storesnį korpusą ar didesnį įrenginio svorį. Todėl svarbu nusistatyti prioritetus renkantis naują įrenginį ir žinoti, kas jums svarbiau“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Topas atnaujintas 2021 m. rugsėjį.

„Samsung Galaxy S21 Ultra“ – aukščiausios klasės įrenginys su įspūdingomis kameromis

VIDEO: Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra apžvalga

Šių metų pradžioje išleistas „Samsung“ flagmanas „S21 Ultra“ pasižymi itin aukštais parametrais, o šiame įrenginyje esančios penkios kameros apskritai nusipelno papildomų pagyrų.

„Pagrindinis kameros jutiklis išsiskiria milžinišku 108 megapikselių kiekiu. Šis jutiklis pasižymi nauja „Samsung“ sukurta „Nona Binning“ technologija, sujungiančia devynis pikselius į vieną. Tai leidžia net ir sudėtingo apšvietimo sąlygomis užfiksuoti aukščiausios kokybės nuotraukas. Mobiliajame įdiegti du teleobjektyvai, kurių vienas priartina vaizdą tris kartus, kitas – dešimt, o naudojant optinį priartinimą nuotraukų kokybė nuo to – nesuprastėja. Be to, programinė įranga leidžia periskopiniui jutikliui priartinti vaizdą hibridiniu būdu net iki šimto kartų“, – tvirtina „Bitės Profas“.

„Samsung Galaxy S21 Ultra“ skirtas ieškantiems prabangaus ir itin kokybiškai fotografuojančio telefono. Šį išmanųjį galėsite valdyti ir „Samsung Galaxy Note“ serijos naudotojų pamėgtu „S-Pen“ rašikliu.

Daugiau apie „Samsung Galaxy S21 Ultra“ skaitykite šio telefono aprašyme.

„Samsung Galaxy A52“ – geriausias kainos ir kokybės santykis

VIDEO: Samsung Galaxy A52 | A72 apžvalga

Išmaniųjų įrenginių gamintojas iš Pietų Korėjos siūlo platų telefonų asortimentą – nuo prabangių ir galingiausių iki ekonominės klasės išmaniųjų. „Galaxy A52“ modelis nepriklauso nė vienai iš šių kategorijų ir už daugumai žmonių prieinamą kainą siūlo flagmanams būdingų savybių.

„Šio išmaniojo ekranas turi didesnį vaizdo atnaujinimo dažnį (90 Hz), todėl į kiekvieną paspaudimą telefonas reaguoja greičiau. Jį valdyti itin patogu dėl „One UI“ vartotojo sąsajos. Dideliame – 6,5 colio ekrane dauguma valdymo elementų randami ekrano apačioje tam, kad juos galėtumėte kuo lengviau paspausti naudodami telefoną viena ranka“, – paaiškina „Bitės“ technologijų ekspertas.

„Samsung Galaxy A52“ modelis turi ir kitų įspūdingų parametrų – 128 GB vidinę atmintį ar keturgubą kamerą su 64 MP pagrindiniu jutikliu. Be to, tai vienas iš nedaugelio vidutinės klasės išmaniųjų, pasižyminčių atsparumu vandeniui. Šis mobilusis patiks tiems, kurie pageidauja solidaus telefono, nekainuojančio tūkstančio eurų.

Daugiau apie „Samsung Galaxy A52“ skaitykite šio telefono aprašyme.

„iPhone 12 Pro Max“ – naujausias ir pažangiausias „Apple“ telefonas

VIDEO: Apple iPhone 12 Pro Max apžvalga

Dauguma „Apple“ įrenginių naudotojų nekeistų savo telefonų į jokius kitus. Šios kompanijos įrenginiai pasižymi efektyvia ekosistema ir patikimumu. Šiuo metu galingiausias „Apple“ telefonas išsiskiria aukščiausios kokybės detalėmis, o jo operacinė sistema „iOS“ ištobulinta iki menkiausių smulkmenų.

„Apple“ procesorius „A14 Bionic“ pranašesnis už visus „Android“ konkurentus atliekant įvairius testus ar žaidžiant žaidimus. JAV kompanija teigia, kad šio telefono ekranas dėl „Ceramic Shield“ apsaugos yra keturis kartus atsparesnis sudužimams už „iPhone 11“ serijos išmaniųjų ekranus ir apskritai yra tvirtesnis už bet kurio kito telefono ekraną. Įrenginio rėmeliai pagaminti iš nerūdijančio plieno. Be to, „iPhone 12 Pro Max“ pasižymi dar ir didžiausiu atsparumu vandeniui – IP68 sertifikatas leidžia jį panardinti gylyje iki 6 metrų 30 minučių“, – pasakoja išmaniųjų įrenginių ekspertas A. Archangelskis.

„iPhone 12 Pro Max“ kamera solidesnė už kitų „iPhone 12“ serijos telefonų kameras. Ji turi 47 proc. didesnį kameros jutiklį, į kurį patenka daugiau šviesos. Fotografuodami galėsite optiškai priartinti vaizdą iki 2,5 kartų, o nuotraukos kokybė išliks tokia pati.

Galingiausiu „Apple“ telefonu labiausiai džiaugsis ieškantys patikimo įrenginio, kuris dar bent ketverius metus sulauks įvairių „iOS“ atnaujinimų.

Daugiau apie „iPhone 12 Pro Max“ skaitykite šio telefono aprašyme.

„Xiaomi Poco M3“ – čempionas pagal akumuliatoriaus tarnavimo laiką

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai

„Xiaomi Poco“ serija pasižymi bent vienu parametru, kuris visada lenkia konkurentus. „Poco M3“ puikiai atitinka šią nuostatą, kadangi viena svarbiausių šio telefono savybių – milžiniška akumuliatoriaus talpa – net 6000 mAh.

„Tokio dydžio baterijomis sunkiai gali pasigirti net brangiausi šiuolaikiniai telefonai. Su šiuo išmaniuoju galėsite atlikti skambutį ir kalbėti be pertraukų iki dviejų parų. Arba galėsite naršyti įvairiose interneto svetainėse beveik 20 valandų. Be to, „Xiaomi“ įdiegė greitą 18 vatų krovimą tam, kad milžiniškos talpos akumuliatorių pilnai įkrautumėte tris kartus greičiau nei įprasto telefono bateriją su 5 vatų krovimu. Be to, šis modelis itin tinka žaisti žaidimus, kadangi jame yra ištobulinta aušinimo sistema ir įdiegtas spartus „Snapdragon 662“ procesorius“, – pabrėžia A.Archangelskis.

„Poco M3“ modeliu džiaugsis vartotojai, pasiilgę itin ilgai tarnaujančių telefonų. Tai šiuolaikiškas įrenginys su dideliu ekranu, 48MP pagrindine kamera ir 64 GB vidine atmintimi, kurioje galėsite saugoti tūkstančius nuotraukų, o laisvos vietos užteks įvairioms programėlėms ir jų atnaujinimams.

Daugiau apie „Xiaomi Poco M3“ skaitykite šio telefono aprašyme.

„Samsung Galaxy A22 5G“ – tiksliai sulieja foną už fotografuojamo objekto

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji telefonai

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šio įrenginio maža kaina vargu, ar turi kažką bendro su naujausiomis technologijomis, tačiau jų telefone apstu. Pavyzdžiui, 5G ryšio antena, spalvingas „Amoled“ ekranas ir patikima 5000 mAh baterija.

„Didelis 6,6 colio įstrižainės ekranas leidžia sutalpinti daug teksto net ir padidinus šriftą. Be to, ekranas itin šviesus, todėl galėsite lengvai skaityti net ir laikydami įrenginį prieš saulę. Patogi „ONE UI“ vartotojo sąsaja užtikrina, kad daugumą paspaudimų galėtumėte atlikti viena ranka ekrano apačioje. Kitas šio modelio privalumas – keturių objektyvų kamera. Pagrindinis objektyvas pasižymi 48 MP, todėl įamžinsite daugybę aukštos raiškos nuotraukų. Taip pat telefone yra plataus kampo ir gylio kameros. Pastaroji tiksliau sulieja foną už fotografuojamo objekto“, – įsitikinęs A.Archangelskis.

Tai vienas naujausių ir nedidele kaina pasižyminčių telefonų su 5G ryšio palaikymu. Be to, jis turi standartinę 3,5 mm ausinių jungtį ir leidžia įstatyti papildomą atminties kortelę.

Daugiau apie „Samsung Galaxy A22 5G“ skaitykite šio telefono aprašyme.

Jei flagmano suteikiamų privalumų jums per daug ir norėtumėte pigesnio bei kiek paprastesnio įrenginio, „Bitės Profai“ paruošė geriausių ekonominių telefonų sąrašą, kad lengviau išsirinktumėte sau tinkamiausią telefoną. O ieškantiems šiek tiek brangesnio, tačiau flagmano savybių turinčio įrenginio „Bitės Profai“ rekomenduoja peržiūrėti jų išskirtą geriausių biudžetinių telefonų penketuką.

Besidomintiems šiuolaikiniais vaizdo žaidimais „Bitės Profai“ apžvelgė visų išmaniųjų telefonų rinką ir atrinko penkis geriausius modelius, kurie leis mėgautis geriausia žaidimų patirtimi.

Daugiau apie išmaniuosius telefonus galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius