-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bluesmart“ – pirmasis pasaulyje išmanusis lagaminas

Minios finansuojamų projektų puslapyje „Indiegogo“ pradėtas finansuoti naujas projektas „Bluesmart“, kurio autoriai užsimojo pagaminti „pirmąjį pasaulyje išmanųjį lagaminą“. Jis turi daugybę funkcijų, kurios, autorių nuomone, tiesiog būtinos visiems tiems, kurie daug keliauja.
„Bluesmart“ – pirmasis pasaulyje išmausis lagaminas
„Bluesmart“ – pirmasis pasaulyje išmausis lagaminas / Indiegogo nuotr.

„Engadget“ praneša, kad jei prekyboje pasirodys serijinis „Bluesmart“ lagaminas, jo kaina sieks 235 dolerius, o projektą finansiškai palaikysiantys vartotojai jį galės įsigyti už 195 dolerius.

Už minėtus pinigus vartotojas gaus lagaminą su kodine spyna TSA, kurią užblokuoti bus galima pasinaudojant išmaniuoju telefonu. Speciali programėlė leis sekti lagamino buvimo vietą, o integruotas akumuliatorius „Bluesmart“ leis įkrauti išmaniojo telefono ar kito mobilaus įrenginio bateriją. Į rankeną integruotas daviklis, kuris, pakėlus lagaminą, pasakys, kiek šis sveria.

Lagamino savininkams kūrėjai pasiūlys mobilią programėlę, suderinamą su „iOS“ ir „Android“ išmaniaisiais telefonais. Ji informuos vartotoją, jei bagažas netikėtai pajudės ne tuo pačiu keliu, kur ir pats vartotojas arba jei į lagaminą bandys įlįsti pašalinis žmogus.

Jau 400 tūkst. dolerių surinkę projekto autoriai tikina, kad išmanųjį lagaminą bus galima įsigyti 2015 m. rugpjūčio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius