Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl lūžinėjančių ekranų „Samsung“ atideda „Galaxy Fold“ prekybos pradžią

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“ oficialiai pranešė, kad atidedama sulankstomų išmaniųjų telefonų „Galaxy Fold“ prekybos pradžia, rašo „Ars Technica“.
„Samsung Galaxy Fold“ išmanusis telefonas
„Samsung Galaxy Fold“ išmanusis telefonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Pranešimu spaudai „Samsung“ paskelbė: „nors daug apžvalgininkų mums papasakojo apie jų įžvelgtą milžinišką potencialą, kai kurie jų mums parodė, kad, siekiant pasiūlyti pačią geriausią vartojimo patirtį, įrenginiui reikalingas papildomas tobulinimas. Norėdami visapusiškai įvertinti šį atgalinį ryšį ir atlikti papildomų vidinių bandymų nusprendėme atidėti „Galaxy Fold“ prekybos pradžią. Nauja data bus paskelbta artimiausiomis savaitėmis“.

Pranešime spaudai netgi nevengiama išsamiau papasakoti apie sunkumus, aptiktus bebandant naujoviškus telefonus. „Probleminių įrenginių pirminiai tyrimai parodė, kad gedimai gali būti susiję su poveikiu atviroms viršutinei ir apatinei vyrio dalims. Buvo ir atvejis, kai įrenginyje su sugedusiu ekranu buvo rasta pašalinių medžiagų. Taip pat papildysime informaciją apie ekrano naudojimą bei apsaugą, ypač apsauginį ekrano sluoksnį, kad mūsų klientai galėtų džiaugtis savo „Galaxy Fold“ įrenginiais“.

Kita vertus, labai keista, kad tokie kritiniai įrenginių trūkumai išryškėjo tik pateikus juos apžvalgininkams, o ne vidinių bandymų įmonėje metu. „Samsung“ pripažinimas, kad bus atliekami tam tikri „Galaxy Fold“ projekto pakeitimai prieš pat įrenginio prekybos pradžią, taip pat yra iki šiol išmaniųjų įrenginių pasaulyje neregėtas įvykis. Dėl to pasvarstymai, kad „Galaxy Fold“ įrenginiai į prekybą stumiami ypatingos skubos tvarka, atrodo vis labiau pagrįsti.

Iki šio pranešimo perlenkiamais „Samsung“ telefonais JAV teritorijoje buvo ketinama prekiauti nuo balandžio 26 dienos. Buvo tikėtasi, kad jau kelis metus vystomas korėjiečių projektas bus „Samsung“ ekranų gamybos technologijų triumfas, kuris pakeis visuomenės suvokimą apie tai, kaip galima naudotis išmaniaisiais įrenginiais. Dabar gi naujovių išsiilgę pirkėjai šiuos įrenginius pamatys ne anksčiau nei gegužės mėnesį.

Neabejotina, kad keisis ir Europos regionui skirtas prekybos šiais įrenginiais kalendorius. Prieš mėnesį „Samsung“ skelbė, kad 15 Europos valstybių (deja, Lietuvos tame sąraše nėra) šiais telefonais bus prekiaujama nuo gegužės 3 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius