-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geriausia metų programa „Mac“ kompiuteriams – lietuviška

Šiemet kalėdos bendrovei „Pixelmator“ atėjo anksčiau: „Apple“ jų kuriamą nuotraukų redagavimo programėlę „Pixelmator Pro“ įtraukė į „2018 Mac App of the Year“ – geriausių šių metų programėlių – sąrašą.
„Apple“ įvertino „Pixelmator Pro“ kaip geriausią metų programėlę
„Apple“ įvertino „Pixelmator Pro“ kaip geriausią metų programėlę / Apple iliustr.

Įmonės atstovai savo tinklaraščio įraše tvirtina, kad „Pixelmator“ jau daugelį metų yra fotografų, iliustratorių ir grafikos dizainerių mėgstamiausia programa – ir dėl suteikiamos galimybių gausos, ir dėl santykinai labai nedidelės kainos, o „Pixelmator Pro“ yra dar tobulesnė programa, kilstelėjusi kartelę dar aukščiau: ja ir naudotis paprasčiau, ir funkcionalumas išplėstas – įskaitant mašininio mokymosi elementus.

Programėlės kūrėjus su šiuo įvertinimu pasveikino ir Ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

Vienas iš „Pixelmator Team“ įkūrėjų Saulius Dailidė sakė: „Tai buvo nuostabūs metai „Pixelmator Pro“ programėlei. Nuo pirmosios programos versijos pateikėme daugybę puikių atnaujinimų su daugybe naujų funkcijų, dėl kurių „Pixelmator Pro“ gerėja su kiekviena nauja versija. O šis „Mac App of the Year“ apdovanojimas yra puikus būdas užbaigti metus ir suteikti motyvacijos dar geresniems 2019 metams“.

Beje, tai ne pirmas toks titulas, kuriuo džiaugiasi brolių Sauliaus ir Aido Dailidžių įsteigta bendrovė: tokio paties įvertinimo sulaukta ir 2011 metais, kai laurai buvo prisegti prie „Pixelmator“ pavadinimo. 2014 metais „Pixelmator“ buvo pripažinta kaip „iPad“ metų programėle, o 2014 metų spalį broliai Dailidės kartu su „Apple“ vadovais pristatinėjo naujausių „iPad“ planšetinių kompiuterių galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius