Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Huawei“ ruošia siurprizą – visiškai kitokį sulenkiamą telefoną su dar nematytu ekranu

Sklinda nauji gandai apie sulankstomą naujos kartos „Huawei Mate X“ įrenginį. Tikimasi, kad „Mate X2“ turės vidinio lankstymo mechanizmą, skirtingai nei pirmtakas, ir „Samsung“ bei „BOE“ pagamintus ekranus.
Sulankstomas Huawei Mate X2
Sulankstomas Huawei Mate X2 / ©Waqar Khan | www.youtube.com

„DisplaySearch“ įkūrėjas Ross Youngas atskleidė daugiau informacijos apie artėjantį sulankstomą „Mate X2“. Pasak jo, „Mate X2“ bus sulankstomas į vidų, kaip neseniai pristatytas „Galaxy Z Fold 2.“ Tai nelabai stebina, nes jau anksčiau patentuotame dizaine galėjome matyti pradinį į vidų sulenkiamo „Mate X2“ vaizdą. Jo patentas pateiktas Europos Sąjungos intelektualinės nuosavybės tarnybai (EUIPO).

Rossas taip pat paminėjo, kad „Mate X2“ ekraną gamins „Samsung Display“ ir „BOE“ iš Kinijos. Tai yra puikus „BOE“ žygdarbis, nes ši įmonė vis labiau įgauna Kinijos bendrovių pasitikėjimą. Neseniai ji gavo užsakymus būsimiems „Mate 40“ serijos OLED ekranams gaminti. Nors mes tiksliai nežinome, kiek užsakymų ji gavo „Mate X2“ telefonams, tai vis vien yra žingsnis pirmyn.

Pasak Rosso, „Mate X2“ ekranui bus naudojamas CPI (bespalvis poliamidas), o ne UTG (ypač plonas stiklas) ir gaila, jeigu tai tiesa. Štai „Samsung Galaxy Z Fold 2“ naudoja ypač ploną stiklą ir jis yra patvaresnis nei plastikinis dangtelis, kuris linkęs braižytis. Nepriklausomai nuo kokybės, „Mate X2“ bus pirmasis sulankstomas įrenginys su „Samsung“ ekranu. O tai jau gera žinia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius