Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvyksta legendinis „Tesla“ verslo plėtros vadovas

Birželio 13 d. Vilniaus inovacijų forume „Innovation Drift“ pranešimą skaitys „Tesla“ verslo plėtros vadovas Europos, Artimųjų rytų ir Afrikos šalims Peteris Bardenflethas-Hansenas. Šioje kompanijoje jis laikomas žmogumi legenda ir yra vienas labiausiai vertinamų vadovų, prisidėjusių prie stulbinančių „Tesla“ automobilių pardavimų skaičiaus augimo – nuo 500 automobilių per metus 2010 metais iki daugiau kaip 250 tūkstančių.
Tesla
Tesla / MITA nuotr.

Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis aukšto lygmens „Tesla“ vadovas pristatys technologinio lūžio tendencijas transporto sektoriuje bei dešimtmečio perspektyvas ir galimybes šiame sektoriuje. Jis savo karjerą pradėjo nuo 2010 m vienoje iš inovatyviausių automobilių gamintojų kompanijų ir tapo pirmuoju „Tesla“ darbuotoju Skandinavijos šalyse, atidariusių pirmąjį „Teslą“ saloną Kopenhagoje.

Nuo 2012 metų Peteris Bardenflethas-Hansenas padėjo Norvegijai tapti pagrindine „Teslos“ automobilių rinka už JAV ribų, kurioje į gatves išriedėjo net 22 tūkstančiai automobilių. Jis taip pat buvo atsakingas už daugiau nei 50 salonų atidarymų visoje Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Japonijoje.

MITA nuotr./Peteris Bardenflethas-Hansenas
MITA nuotr./Peteris Bardenflethas-Hansenas

„Tesla“ – viena iš novatoriškiausių elektra varomų automobilių ir atsinaujinančios energijos gamintojų pasaulyje, kurios pagrindinis siekis – skatinti spartesnį visuomenės perėjimą link tvarios energetikos ir didinti elektromobilių ir energijos produktų prieinamumą. Neabejotinai „Teslą“ galima laikyti vienu geriausių verslo modelio inovacijų pavyzdžių pasaulyje.

Vienas iš kompanijos įkūrėjų yra garsiausias pastarojo meto inovatorius ir vizionierius Elonas Muskas. Kompanija pirmąjį elektra varomą sportinį automobilį „Tesla Roadster“ pristatė dar 2008 m., o šiuo metu rinkai jau yra pasiūliusi dar keturis patobulintus modelius.

Nuo pat kompanijos įkūrimo 2003 metais, kompanijos įkūrėjai siekė ne tik kurti aplinkai draugiškus automobilius, bet kartu sukurti tvarios energijos ekosistemą: nuo 2012 m. pradėjo kurti elektromobilių greitų įkroviklių tinklą, kurių šiai dienai yra jau net 1500 stočių su 13 tūkstančių įkrovimo vietų, taip pat gamina unikalius energijos sprendimus „Powerwall“, „Powerpack“ ir „Solar Roof“, leidžiančius namų savininkams, įmonėms valdyti atsinaujinančios energijos gamybą, saugojimą ir vartojimą. Tai labai svarbi verslo ir inovacijų vystymo kryptis šių dienų klimato atšilimo grėsmės kontekste.

Unikalią ilgametę patirtį sukaupęs Peteris Bardenflethsas-Hansensas Vilniaus inovacijų forumo dalyviams atskleis, kokio transporto sektoriaus progreso galime sulaukti netolimoje ateityje ir pateiks įžvalgas, kokios tendencijos bėgant metams vis labiau ryškėja. Norintiems pasiklausyti šio išskirtinio pranešimo, kviečiame registruotis jau dabar į vieną didžiausių valstybės strateginių ateities technologijų renginių – Vilniaus inovacijų forumą „Innovation Drift“, kuris vyks 2019 m. birželio 13-14 dienomis parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Renginį organizuoja Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kartu LR ekonomikos ir inovacijų ministerija. Forumas finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo lėšomis. Inovacijų forumas yra nemokamas, tačiau dalyvių skaičius ribotas, todėl norintieji dalyvauti kviečiami registruotis „Innovation Drift“ svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius