Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau žinoma naujausio „Samsung Galaxy Note“ pristatymo data

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“ žurnalistams išsiuntinėjo kvietimus į „Unpacked“ renginį, kuris Niujorke (JAV) vyks šių metų rugpjūčio 23 dieną. Beveik neabejojama, kad šiame renginyje bus pristatytas naujas „Galaxy Note“ įrenginys, rašo „The Verge“.
Kvietimas į naujo „Samsung“ įrenginio pristatymą
Kvietimas į naujo „Samsung“ įrenginio pristatymą / Samsung iliustr.

„Samsung“ oficialiai neskelbia, kad įrenginys bus skirtas būtent „Note 8“ pristatymui, tačiau abejonių nelieka įvertinus tai, kad pristatymo šūkis yra „Do bigger things“ (liet. „Nuveik didesnius dalykus“ arba „Padaryk daugiau“), be to, kvietimą lydinčioje iliustracijoje aiškiai matoma „Note“ rašiklis „S Pen“.

Tikimasi, kad naujasis „Galaxy Note“ nemažą dalį dizaino elementų paveldės iš „Samsung Galaxy S8“ ir „S8 Plus“ - įskaitant berėmį „Infinity Display“ ekraną, bet galima tikėtis, kad jis bus didesnis ir už „S8 Plus“.

Be to, tikimasi, kad naujame telefone bus dviguba vaizdo kamera su dviem 12 MP raiškos jutikliais. Šis aparatas turėtų užpildyti ilgą laiką tvyrantį vakuumą rinkoje, kurį praėjusiais metais buvo nesėkmingai bandoma užpildyti atšauktu telefonu „Galaxy Note 7“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius