Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip „tinderinti“? 8 ekspertų patarimai

Vasara atėjo ir prasidėjo. Tiesa, kai kuriems vasaros linksmybes pilkomis spalvomis nudažo vienatvė. Laimei, kaip ir visais kitais gyvenimo atvejais, pagalbos galima ieškoti išmaniosiose technologijose. Na, kad ir programėlėje „Tinder“, kuri ganėtinai populiari ir Lietuvoje.
„Tinder“
„Tinder“ / Vida Press nuotr.

Šia programėle galite naudotis ir namuose, ir viešajame transporte, ir brūkštelėti per ekraną paskaitose ar darbe. Bet jeigu vis braukote per ekraną, o siekiamo rezultato niekaip nesulaukiate, vadinasi, kažką darote ne taip, rašo digitalspy.com.

Šios svetainės pakalbinti ekspertai pateikė naudingų patarimų, kaip galima būtų patobulinti savo „Tinder“ paskyrą, siekiant daugiau dėmesio, arba kaip užmegzti kontaktą taip, kad jo rezultatas būtų bent jau pirmasis pasimatymas – po jo bet kokiu atveju jau viskas priklausys nuo jūsų asmenybės bruožų, o ne nuo programėlės.

1. Iš nuotraukų pašalinkite visus kitus žmones

Kai tik susirasite naują aistros objektą, nei draugai, nei draugės jums vis vien neberūpės, tad kam jums tas draugelis pagrindinėje paskyros nuotraukoje? Gal ir galima suprasti, kad išėjus į miestą dviese ieškotis poros drąsiau, tačiau „Tinder“ tam ne vieta – čia reikia parodyti savo ego, stengtis atsidurti dėmesio centre ir vengti tokių nesusipratimų, kai pirma frazė tikrame pasimatyme būna „Oi, o aš maniau, kad tu tas kitas (arba ta kita)“.

2. Nuotraukose atskleiskite savo asmenybę

Dažnai kartojame sau ir kitiems, kad svarbiausia – asmenybė. O ekrane išvydę nieko nesakančią nuotrauką vargu ar brauksite per ją dešinėn. Labai svarbu, kad paskyros nuotraukos atskleistų jus pačiu geriausiu pavidalu ir parodytų ne tai, ką turite, o tai, kas iš tiesų esate. Ir jeigu jūsų asmenybė nėra plokščia kaip lakštinis makaronas, tikrai neturėtumėte kaip pagrindinę nuotrauką pasirinkti asmenukės priešais veidrodį ar nuotraukos iš treniruoklių salės.

Geriau parodykite raumenį glostydami šuniuką arba pademonstruokite savo veido simetriją kokioje nors koncertų salėje. Ir nepamiršite, kad kitų rodoma asmenybė ar grožis gali būti šiek tiek apgaulingi. Arba net labai apgaulingi. Bet kiek tame tiesos – sužinosite, jeigu pavyks pasimatyti.

3. Jūsų biografija turėtų būti trumpa ir aiški

Jeigu nuotraukoje atrodote pakankamai gražiai, kad per pirmą akimirksnį ją matantis žmogus neperbrauktų kairėn, tačiau nepakankamai gražiai, kad antrą akimirksnį jau būtų braukiama dešinėn, teks pasistengti ir savo privalumus išryškinti biografijoje. „Tinder“ ekspertas ir rašytojas Blake'as Jamiesonas tvirtina, kad jūsų biografija turi būti „įdomi, provokuojanti ir trumpa“.

Ir ji taip pat turėtų aiškiai nurodyti, kokios poros sau ieškote. „Biografijoje rašykite konkrečiai. Jeigu ieškote drąsaus žmogaus, kuriam patinka nuotykiai laukinėje gamtoje – taip ir parašykite. Venkite tokių klišių, kaip „ieškau sielos dvynio“, „gyvenimo palydovo“ ar panašių nesąmonių, nes taip rasite tik tokį patį su vaizduote susipykusį žmogelį“, – sako B.Jamiesonas.

4. Jokių klišių

Radote į porą tinkantį žmogų? Sveikiname! Dabar tik nesugadinkite visko bandydami „pralaužti ledus“ banalybėmis – tai tikrai nepadės. Geriausiu atveju pasirodysite kaip beviltiškas nevykėlis, kuris originaliu galėjo pasirodyti gal tik prieš dvejas dešimtis metų. Vienas iš „Tinder“ įkūrėjų Justinas Mateenas sakė: „Didžiausia klaida, kurią žmonės gali padaryti radę į porą tinkantį žmogų – pradėti pokalbį standartine „kabinimo“ fraze.“ Tokio žmogaus paklausyti reikėtų – šiaip ar taip, „Tinder“ iš dalies buvo jo idėja.

5. Susiplanuokite pokalbio pradžią

„Labas. Kaip sekasi?“ – tai yra blogiausia, ką galite sugalvoti. Taip pokalbio jokiu būdu negalima pradėti. Juk bandote užmegzti ryšį su žmogumi, su kuriuo galbūt praleisite visą savo likusį gyvenimą ar bent jau kelias naktis, o ne su paštininku, kurį galbūt matysite tik kartą gyvenime. Pradėkite pokalbį nuo ko nors įdomaus, nuo ko nors, kas galėtų bent kažką apie jus papasakoti. Pavyzdžiui, galite parodyti savo dėmesingumą ir atkreipti dėmesį į tai, kas patinka su jumis suvestam partneriui, o pagal tuos interesus ir pradėkite pokalbį.

Pavyzdžiui, jeigu pamatysite savo potencialios poros nuotrauką kokiame nors jaukiame restoranėlyje – pasiūlykite ten sugrįžti. Nuotrauka iš žygio su kuprinėmis? Pradėkite kalbą nuo to!

O jeigu esate „užkietėjęs tinderintojas“, turėkite kelias šmaikščias (bet tikrai šmaikščias, o ne iš senelio spintos ištrauktas ir naftalinu trenkiančias) pokalbio pradžios frazes. Arba įdomius klausimus. Arba teiginius.

6. Valdykite jaunatviškus hormonus

Sukimas link gašlių temų – nei gražus, nei protingas elgesys. J.Mateenas įspėja, kad nederamai gašlios frazės yra pats geriausias būdas susigadinti potencialių santykių pradžią ir būti išmestam į visiškai neįdomių ir jau nebe potencialių partnerių krūvą. „Labai jau nedaug kam patinka gašli pokalbio pradžia. Visa tai jau girdėta“, – sakė J.Mateenas.

Žinoma, kai kurie žmonės „Tinder“ naudoja ne kaip pažinčių, o kaip vienos nakties nuotykių paslaugą, tačiau prašymas pasidalyti nuogybių nuotraukomis sužavės ne visus, tad to vengti tikrai reikėtų.

7. Mokėkite naudotis naujausiomis „Tinder“ funkcijomis

Rišlių ir žavingų kalbų rašymas – ne jūsų arkliukas? Tai dar nereiškia, kad neturite vilties nueiti į pasimatymą. Juk visiems patinka gražūs, skoningi GIF formato paveikslėliai. Ar tai būtų čiaudintis šuniukas, ar plaukti besimokanti ūdra, ar koks nors vaizdelis su žmonėmis – internete tikrai rasite ką nors, kas išspaus šypseną net ir labiausiai susiraukusiame veide.

Laimei, „Tinder“ atėjo į pagalbą mažakalbiams savo vartotojams. Vieno iš paskutinių atnaujinimų metu į šią programėlę buvo įtrauktas GIF paveikslėlių iš plačios „Giphy“ kolekcijos palaikymas, leisiantis gerklėje stringančius žodžius išreikšti vaizdais.

8. Pokalbį iš „Tinder“ perkelkite į privatesnę aplinką

Tarkime, jau kelias dienas bendraujate per „Tinder“ ir bendravimo negadina nė viena pusė, viskas sekasi puikiai. Galbūt jau laikas žengti kitą gyvenimo žingsnį ir perkelti bendravimą į kitą terpę? Tarkime, trumpąsias žinutes, „Facebooko Messengeryje“ ar ką nors panašaus?

Taip būtų ne tik truputėlį asmeniškiau – apsikeitimas telefonų numeriais ar kvietimais draugauti socialiniame tinkle tikrai būtų nemenkas žingsnis beprasidedančiuose santykiuose – bet ir atitolintų jus ir jūsų galimą partnerį nuo fakto, kad po kiekvieno parašyto sakinio galima spėti keletą kartų perbraukti kairėn arba dešinėn bežiūrint į kokio nors kito žmogaus „Tinder“ nuotrauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius