Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinė dovana, kuriai neįmanoma atsispirti: visiems paauglių norams – vienas išmanusis

Atsakymas į klausimą, kokių staigmenų jaunoji karta nori Kalėdoms, išties paprastas – naujas išmanusis telefonas šventinį rytą nustebintų daugelį.
„Huawei Nova 5T“  darytos nuotraukos
„Huawei Nova 5T“ kameros pasižymi išskirtine raiška / Gamintojo nuotr.

Ypač, jei kartu su įrenginiu dovanojamas ir džiaugsmas daryti kokybiškas nuotraukas, pamiršti greitai išsikraunančią bateriją bei mėgautis žaidimų malonumais. Būtent toks yra naujasis „Huawei Nova 5T“, galintis ir išpildyti visus paauglių norus, ir pasigirti patrauklia kaina.

Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“
Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“

Neįkainojama kūrybinė laisvė

Tikimybė, kad, susėdus prie šventinio stalo, atžalų akys bus nukreiptos ne tik į vaišes, bet ir socialinius tinklus, gana didelė. Jaunimui jie gyvybiškai svarbūs, o itin aukštos kokybės nuotraukų vaidmuo – ne mažesnis.

Todėl „Huawei Nova 5T“ pasirūpino, kad noras fiksuoti kiekvieną savo gyvenimo akimirką būtų išpildytas su kaupu. Gamintojas į išmanųjį telefoną integravo net 5 kameras, techninėmis savybėmis nenusileidžiančias flagmanų kameroms ar net profesionaliems fotoaparatams. Kameros pasižymi išskirtine raiška, suteikiančia fotografijoms ypatingą detalumą bei ryškumą. Išgauti puikią nuotraukų kokybę padeda ir dirbtinis intelektas, pats parenkantis tinkamus nustatymus įvairaus pobūdžio nuotraukų – tiek peizažo, tiek portreto – fiksavimui.

Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“ daryta asmenukė
Gamintojo nuotr./„Huawei Nova 5T“ daryta asmenukė

Gera asmenukė kiekvienam jaunuoliui yra ne tik būtinybė, bet, galima sakyti, ir garbės reikalas. Patikti kitiems socialiniuose tinkluose jiems ypač svarbu, taip šiuolaikinė karta formuoja savo įvaizdį. Todėl nuotraukos fiksuojamos iki smulkmenų apgalvotai, o technologijos negali nuvilti – viskas privalo būti tobula.

„Huawei Nova 5T“ turi keturias kameras telefono gale, kurios įtiks net reikliausiems paaugliams, ir vieną priekyje, idealiai tinkančią asmenukėms. Be to, įrenginys išskirtinis naktinio režimo funkcija, kuri leis be priekaištų užfiksuoti net Naujųjų fejerverkus”, – apie įrenginio privalumus kalba „Huawei“ produktų vadovas Baltijos šalyse Audrius Granickas.

Specialistas pabrėžia ir dar vieną ypatingą išmaniojo telefono savybę: „Huawei Nova 5T“ geba itin raiškiai filmuoti. Į tai atkreipti dėmesį patariama kiekvienam, auginančiam jaunąjį videoturinio kūrėją.

Pasak A.Granicko, kurti savo vlogą su šiuo įrenginiu – visiškai nauja patirtis, maloniai nustebinsianti tiek videoautorių, tiek žiūrovus.

Žaidimai ir mobilumas – tiesiog privalomi

Žaidimai yra neatsiejama kiekvieno paauglio gyvenimo dalis, tad kodėl jai nesuteikti unikalaus laisvės pojūčio? Jį pasiekti su „Huawei Nova 5T“ ypač lengva – įrenginys pasižymi taupiai išteklius naudojančia baterija, sukurta žaidimais mėgautis kuo ilgiau.

Į „Huawei Nova 5T“ taip pat integruotas galinga „GPU Turbo“ grafikos apdorojimo technologija, garantuojanti išskirtinę spartą ir ypatingą grafinę raišką. Todėl žaidžiant net sudėtingiausius žaidimus šis išmanusis telefonas nestringa.

„Huawei Nova 5T“ yra ne tik išeitis iš šventinio dovanų paieškos galvosūkio, bet ir puiki investicija į jaunuolių saviraišką.

„Skaičiuojama, kad telefonu šiuolaikiniai vartotojai žaidžia ne mažiau nei kompiuteriu ar planšete. Statistika rodo – daugiau nei pusė visų žaidimų pajamų 2018-aisiais atkeliavo iš išmaniųjų telefonų. Todėl „Huawei Nova 5T“ suderino įrenginio funkcionalumą, tvarią bateriją bei dirbtinio intelekto galią, pristatydamas žaidimų konsolę, kuri telpa kišenėje“, – komentuoja A.Granickas.

„Huawei Nova 5T“ kameros – tinkamos ne vien asmenukėms, bet ir aplinkos fiksavimui
„Huawei Nova 5T“ kameros – tinkamos ne vien asmenukėms, bet ir aplinkos fiksavimui
„Huawei Nova 5T“ kameros – tinkamos ne vien asmenukėms, bet ir aplinkos fiksavimui
„Huawei Nova 5T“ kameros – tinkamos ne vien asmenukėms, bet ir aplinkos fiksavimui

Specialisto teigimu, „Huawei Nova 5T“ taip pat tiesiog sutvertas ir tiems, kurie aktyviai bendrauja socialiniuose tinkluose, naršo, žiūri serialus ir „Youtube“ įrašus bei skaito naujienas. „Prisirišti prie laidų“ jiems tiesiog nepatogu, todėl telefonas ir nesiruošia varžyti. Šis įrenginys turi greito įkrovimo funkciją, leidžiančią iki minimumo sutrumpinti laiką, praleidžiamą prie įkroviklio.

„Tai reiškia daugiau mobilumo ir nepriklausomybės. Telefono baterija nuo 0 iki 50 procentų įkraunama vos per 30 minučių. Per tiek laiko gali mirti herojai seriale, bet jį žiūrint keliaujant miesto autobusu, telefonas tikrai „nenumirs“, – šypsosi „Huawei“ atstovas.

„Prisirišti prie laidų“ tiesiog nepatogu, todėl telefonas ir nesiruošia varžyti.

Stiliaus išraiška už draugišką kainą

Jaunoji karta vertina ne tik mobilumą, bet ir madingumą. Anot A.Granicko, dažnas paauglys ieško būdų originaliai pabrėžti savo stilių, o „Huawei Nova 5T“ yra išraiškingas ir karščiausias mados aktualijas atliepiantis aksesuaras.

„Praeityje tie laikai, kai viskas turėjo būti tik juoda. Dabar norima kuo daugiau spalvų – tai ne tik madinga, bet ir išraiškinga. „Huawei Nova 5T“ taip pat pasižymi ryškiu akcentu – ant plokščio telefono paviršiaus sukurtu 3D efektu, atrodančiu tarsi holografija“, – kalba specialistas.

Todėl „Huawei Nova 5T“ padeda išsiskirti iš minios ir išreikšti save. Tai – ypatingai svarbu kiekvienai besiformuojančiai asmenybei.

Dar viena gera naujiena – visos išvardintos įrenginio savybės prieinamos už itin patrauklią kainą – 449 eurus. „Huawei Nova 5T“ yra ne tik išeitis iš šventinio dovanų paieškos galvosūkio, bet ir puiki investicija į jaunuolių saviraišką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius