Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marko Zuckerbergo milijardo vartotojų diena – pirmadienį prie „Facebook“ prisijungė kas septintas

Milijardas socialinio tinklo vartotojų – tai sunkiai suvokiamas skaičius. „Facebook“ teigia, kad praėjusį pirmadienį socialiniu tinklu per dieną naudojosi milijardas žmonių, skelbia Dailymail.co.uk.
„Facebook“ ikona
„Facebook“ ikona / Scanpix nuotr.

„Pirmadienį vienas iš septynių Žemės gyventojų prisijungė prie „Facebook“ norėdamas susisiekti su draugais ir šeima, – rašė M.Zuckerbergas savo socialinio tinklo paskyroje. – Tai – pirmas kartas, kai mes pasiekėme šį svarbų skaičių, ir tai yra tik pasaulio sujungimo pradžia.“

Be to, dar viename nesename tyrime skelbta, kad kai žmogus žiūri į savo telefoną, tikimybė, kad jis tikrinasi „Facebook“, yra viena iš penkių.

Socialinis tinklas toks populiarus, kad prie jo prisijungtas laikas sudaro penktadalį viso naudojimosi išmaniuoju telefonu laiko, o kai kurie žmonės kasdien prisijungia po tuziną kartų.

Liepos mėnesį „Facebook“ pateikė skaičius apie mobiliąsias programėles. Vidutinis vartotojas prie „Facebook“ programėlių kasdien praleidžia 46 minutes, neskaitant „Whatsapp“ rašytų žinučių.

Be to, pastaruoju metu „Facebook“, kurio vertė siekia jau 264 mlrd. dolerių, vartotojų skaičius sparčiai auga. Pasaulyje yra 1,5 mlrd. žmonių, kurie socialinį tinklą pasitikrina bent kartą pr mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius